Om Beste Forbrukslån

Vi er en sammenligningsside innen for det norske lånemarkedet, og vårt klare formål er å hjelpe deg med å finne det beste forbrukslån online.

Det gjør du best ved å sammenligne selskaper og søke hos flere långivere, sånn at du finner det billigste lånetilbudet etter dine behov og ønsker. Det er alltid uforpliktende og 100 % gratis å bruke nettsiden vår.

Misjon

Misjonen ved www.Beste-forbrukslån.com er å hjelpe norske forbrukere med å lage bedre og billigere forbrukslån online. Det er vanskelig å overskue markedet for de fleste, men med våre oversikter, tips og anbefalinger, tror vi på, at vi kan gjøre en forskjell. Netop for å gjøre det enklere, har vi valgt å vise bare noen av långiverne på markedet, i våre oppføringer.

Stopp papiravfallHvis vi kan hjelpe deg med å ta opp et bedre eller billigere forbrukslån, er vår misjon fullført. Vår sammenligningsside blir hele tiden forbedret, med fokus på dine behov som besøkende.

Kontakt oss

Du kan alltid kontakte oss med din forespørsel eller spørsmål via følgende e-postadresse:

Support@beste-forbrukslån.com

Alternativt er du velkommen til å fylle ut formularen på kontaktsiden vår. Vi forsøker å svare raskt på alle henvendelser.

Betingelser

Det gjelder en rekke forhold for nettsiden. Som langt de fleste nettsider, gjør vi bruk av informasjonskapsler for å øke brukervennligheten og gi deg en god opplevelse. Dette aksepterer du, når du bruker nettsiden vår.

Informasjonskapsler er ikke skadelige og inneholder ikke personlige opplysninger eller lignende. Ønsker du å slette informasjonskapsler i din nettleser, da finnes det en veiledning til dette her. Fremgangsmåten vil avhenge av, hvilken nettleser du bruker.

Alle søknader og -avtaler du lager med et låneselskap vil være gjeldende mellom dere. Vi kan ikke bli holdt ansvarlige for noe i den sammenhengen. Det samme gjelder ved feil på hjemmesiden.

Vi er en kommersiell, men gratis sammenligningstjeneste som inkluderer annonselenker på nettstedet. Vi mottar kommisjon hver gang du bruker en utlåner og på denne måten, er vi i stand til å vedlikeholde og forbedre tjenesten. Vi samarbeider med de långivere vi presenterer på beste-forbrukslån.com.

Alle låneavtaler med bedriftene vil gå utenfor vårt ansvarsområde.