Om Lendo

Lendo er en av de mest populære låneformidlerne i Norge, og har som mål å gjøre det enklere for deg å finne det lånet som passer best for akkurat din økonomiske situasjon. De brenner etter deres eget utsagn for at du skal kunne ta smarte valg for din egen økonomi, og mener at en måte å gjøre det på er å skape et transparent marked for alle typer lån.

Lendos historie

Lendo ble grunnlagt i Sverige i 2007, og har siden den gang vokst til å bli en av de ledende låneformidlerne i Norden. Tjenesten ble lansert i Norge i 2011, og siden da har Lendo hjulpet tusenvis av nordmenn med å finne gunstige lånebetingelser. Lendo opererer også i andre nordiske land som Finland og Danmark, samt i Østerrike, og har etablert seg som en betrodd aktør i lånemarkedet.

En del av Schibsted

En faktor som bidrar til Lendos pålitelighet er deres tilknytning til Schibsted Media Group. Schibsted er et av de største mediekonsernene i Skandinavia, med over 5000 ansatte og kjent for deres solide økonomiske posisjon og brede medieportefølje. Ved å være en del av Schibsted har Lendo tilgang til omfattende ressurser og ekspertise, noe som styrker evnen deres til å tilby en pålitelig og sikker tjeneste til brukerne.

Lånealternativer og refinansiering

Lendo tilbyr et bredt spekter av lånealternativer, inkludert forbrukslån, billån, boliglån og refinansiering. Du kan for eksempel få forbrukslån på opp til 600.000, med en effektiv rente helt ned til 7,55 prosent. Ved å samle lånetilbud fra flere banker på ett sted, gir Lendo deg en oversikt over mulighetene dine på en rask og effektiv måte.

Slik fungerer låneprosessen

Prosessen med å søke om lån gjennom Lendo er både enkel og brukervennlig. Først fyller du ut en enkel søknad på Lendos nettside, hvor du oppgir nødvendige personlige og økonomiske opplysninger. Denne søknaden blir deretter sendt til Lendos samarbeidspartnere, som inkluderer flere banker og finansinstitusjoner. I løpet av kort tid vil du motta flere lånetilbud, hvor du kan sammenligne renter, vilkår og månedlige kostnader. Når du har valgt det lånet som passer best for deg, signerer du låneavtalen elektronisk, og pengene blir raskt overført til din konto. Hele prosessen er designet for å være så smidig og effektiv som mulig, slik at du kan få det lånet du trenger uten unødvendig ventetid.

Fordeler og erfaringer

Det er mange fordeler ved å bruke Lendo som låneformidler, når du er på utkikk etter det beste lånet for deg og den økonomiske situasjonen din.

De største fordelene med Lendo

Her er noen av de største fordelene med å benytte Lendo:

Tidsbesparende

En av de største fordelene med Lendo er at du sparer tid. Ved å samle lånetilbud fra flere banker på ett sted, slipper du å sende separate søknader til hver enkelt bank. Dette gjør det mye raskere å få overblikk over de beste tilbudene på markedet.

Bedre vilkår

Når bankene konkurrerer om å tilby deg lån, kan dette resultere i bedre vilkår og lavere renter. Konkurranse mellom bankene er til din fordel som låntaker, og du kan ende opp med et mer gunstig lån, enn hvis du skulle søkt direkte hos de enkelte bankene.

Enkel prosess

Lendos plattform er svært brukervennlig og gjør det enkelt for deg å søke om lån. Hele prosessen, fra søknad til utbetaling, foregår elektronisk og uten behov for papirsøknader.

Kostnadsfritt

Tjenesten er gratis og uforpliktende for deg som lånekunde. Lendo får inntekten sin fra bankene og finansinstitusjonene de samarbeider med, noe som betyr at du kan søke om lån uten å bekymre deg for skjulte kostnader eller gebyrer fra Lendos side.

Vurderinger og anmeldelser

Lendo får generelt virkelig gode anmeldelser fra brukerne sine. På Trustpilot har Lendo en score på hele 4,8 – og det er ikke uten grunn! Mange kunder roser tjenesten for den brukervennlige nettsiden, den hjelpsomme kundeservicen og for muligheten til å få ekstra gode lånebetingelser. Det er også mange som setter pris på effektiviteten og hvor raskt prosessen går, fra søknad til utbetaling av lånet.

Det finnes også noen negative tilbakemeldinger blant vurderingene. Disse handler ofte om at enkelte kunder har fått færre lånetilbud enn de hadde forventet. Dette kan imidlertid henge sammen med kundens kredittverdighet og økonomiske situasjon. Lendo prøver å matche hver søknad med passende långivere, men resultatet kan naturligvis variere.

Avgifter og gebyrer

Når det gjelder avgifter og gebyrer, er det viktig at man som låntaker setter seg grundig inn i hva som gjelder for de enkelte lånetilbudene de formidler, da det godt kan være gebyrer knyttet til lånene fra bankenes side.

Lendo – avgifter og gebyrer

En av de største fordelene med å bruke Lendo er at tjenesten deres er helt gratis for deg som søker. Lendo tar ingen gebyrer for sine tjenester, og det er ingen skjulte kostnader. De får inntekten sin fra bankene og finansinstitusjonene de samarbeider med, som betaler Lendo en provisjon for hver kunde som formidles gjennom deres plattform.

Krav for å søke hos Lendo

For å kunne søke om lån gjennom Lendo, må du oppfylle visse krav:

  • Du må være mellom 20 – 70 år
  • Du må ha en minimumsinntekt på 120.000 kr brutto i året (kan ikke være dagpenger eller stipend)
  • Er du selvstendig næringsdrivende må man ha betalt skatt de siste to årene.
  • Du må ha en egen e-postadresse og et norsk telefonnummer.
  • Du må ha et norsk personnummer og ha bodd i Norge i minst 3 år
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger eller inkassosaker.

Disse kravene finnes for å sikre at låntakeren har økonomisk stabilitet og evne til å tilbakebetale lånet. Det er også verdt å merke seg at bankene kan ha sine egne spesifikke krav og kriterier som må oppfylles, i tillegg til de generelle kravene Lendo stiller.

Vanlige spørsmål

Er Lendo sikkert?

Ja, Lendo er en sikker tjeneste. De bruker avansert krypteringsteknologi for å beskytte dine personlige opplysninger og samarbeider bare med anerkjente banker og finansinstitusjoner.

Hva er Lendo?

Lendo er en låneformidler som hjelper deg med å finne og sammenligne lånetilbud fra flere banker. De tilbyr forbrukslån og refinansiering, og gjør det enkelt å søke om lån på nettet ved å samle flere tilbud så du kan velge det beste lånet for akkurat din situasjon.

Er Lendo et pålitelig alternativ for raske lån?

Ja, Lendo er et pålitelig alternativ for deg som trenger et raskt lån. Prosessen er effektiv hvor du på kort tid kan motta flere lånetilbud å velge mellom, som gjør det mulig for deg å få tilgang til nødvendig kapital uten unødvendig ventetid.

Lendo
4.5/5