Bank Norwegian forbrukslån anmeldelse

Trenger du penger til uforutsette utgifter, ny bil eller en reise? Da kan et forbrukslån være løsningen. Men hvordan får du overblikk over markedets mange långivere? Her på siden gir vi deg litt hjelp på veien.

Vi har skrevet om en rekke forskjellige långivere på markedet, slik at du enkelt kan få oversikt over dine muligheter. Her får du mer informasjon om en av markedets største og mest anerkjente online utbydere av forbrukslån, Bank Norwegian.

Om lån hos Bank Norwegian

Hos Bank Norwegian kan du få forbrukslån helt opp til 600.000 kr. Du kan søke til presis det, du vil. Banken tilbyr deg følgende priser, vilkår og muligheter:

Det finnes ingen krav om, at du skal opplyse om formålet. Derfor kan du lett låne til dine behov. Til gjengjeld finnes det noen andre krav, du må oppfylle for å bli godkjent til et forbrukslån hos Bank Norwegian. Banken har nemlig noen søknadskriterier, som skal sikre, at de har en lavere risiko i forbindelse med lånet. Kriteriene er som følger:

  • Du må være norsk statsborger
  • Du må ha registrert liknet inntekt
  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger

Oppfyller du disse kriterier, da har du muligheten for å bli godkjent til et forbrukslån hos Bank Norwegian. Husk, at renten avhenger av den kredittvurdering. Derfor må du sende inn en søknad for å se presis, hva banken kan tilby deg. Du kan altså ikke regne med det låneeksempel, du finner på nettsiden. Det er gratis og uforpliktende å sende inn en søknad og det krever bare få minutter av din tid. Du finner skjema til søknad på bankens egen nettside.

Gå til Bank Norwegian - søk uforpliktende

Annonse

 

Bank Norwegian forbrukslån erfaringer

Bank Norwegian er uten tvil en av de banker, som får den beste vurdering på nett. Det ses sjeldent en dårlig anmeldelse av denne långiveren, når det gjelder forbrukslån eller andre av bankens tjenester. Faktisk får de 6/6 stjerner hos Kredittesten.no og legger seg slik på en førsteplass her.

De får spesielt mye ros for de få og simple søknadskriterier. Samtidig fremheves de store intervaller for både lånebeløp og nedbetalingstid, som gir deg muligheten til å få et veldig fleksibelt lån og stor frihet. I tillegg har de en konkurransedyktig effektiv rente, som ligger blant markedets billigste. Derfor blir de på langt de fleste portaler vurdert veldig høyt og ligger nesten alltid i topp 3 for beste forbrukslån.

Et godt valg for de fleste

Med den store frihet og fleksibilitet i pengebeløp og nedbetalingstid kan de fleste sette sammen et lån, som passer til deres behov. Derfor vil de fleste kunne bruke et forbrukslån fra Bank Norwegian. Samtidig er det forholdvis lett å bli godkjent, så du trenger ikke være redd for ikke å få avtalen innvilget.

Banken er en stor og anerkjent långiver, som er et veldig populært valg, når det gjelder forbrukslån. Derfor vil langt de fleste ha fordel av å sende inn en søknad til Bank Norwegian og hente inn et tilbud.

Du trenger som sagt ikke være sikker på, at du vil velge Bank Norwegian som din selskap, før du søker. Søknaden er nemlig helt gratis og uforpliktende. Så send inn en søknad på nettsiden i dag og sammenlign med andre tilbud for å se, om Bank Norwegian er den riktige långiver for deg.