Lån 175.000 kr.

Trenger du 175.000 kr til ny bil, oppussing av boligen, investering i bedrift eller noe helt annet? Da kan du bruke et online forbrukslån og få råd til presis det du trenger. Få oversikt over dine muligheter her og få hjelp til å finne ditt billigste forbrukslån på 175.000 kr.

Siden etableringen i 1970 har de bygd opp et solid rykte som en pålitelig og fleksibel långiver, kjent for sin kundevennlighet og effektive prosesser.
4.8
Hos Paymark Finans får du mulighet for å oppta lån med en fast forutsigelig rente gjennom en av markedets etablerte og seriøse aktører - så du trygt kan ta opp lån, uten å skulle oppleve søvnløse netter over privatøkonomien.
4.8
Stadig flere nordmenn velger produkter fra Thorn – ofte på grunn av de raske og effektive prosessene.
4.8
De fungerer som en mellommann mellom lånesøkere og en rekke banker og finansinstitusjoner, noe som gir kundene tilgang til konkurransedyktige lånetilbud.
4.8
Selskapet ble grunnlagt i Stockholm og har siden oppstarten hjulpet over 700.000 svenske og norske privatpersoner med å oppnå bedre renter på sine lån.
4.5
Plattformen er utviklet for å gjøre låneprosessen enkel, effektiv og trygg for kundene.
4.5
De tilbyr en enkel, rask og trygg søknadsprosess og sikre utbetalingsrutiner, som hjelper privatpersoner med å kunne låne penger til en rente de kan leve med.
4.5

Det er viktig å sammenligne de forskjellige selskaper når du skal finne ditt forbrukslån på 175.000 kr. Det er nemlig stor forskjell på hva de kan tilby deg, både når det gjelder rente, vilkår, nedbetalingstid osv. Det er viktig for deg å finne det billigste tilbud. Derfor har vi gjort en del av jobben for deg og laget en liste over de selskaper som kan tilby lån på 175.000 kr.

Her kan du se masse informasjon om de forskjellige selskaper, f.eks. mulige beløp, nedbetalingstid, rente osv. Slik kan du ganske raskt få oversikt og sammenligne de på forskjellige områder. På bakgrunn av listen kan du velge ut et par forskjellige selskaper som du kan søke hos. Husk å sjekke om du kan oppfylle søknadskriteriene før du søker.

Har du et behov for mindre eller større lånebeløp? Så besøk våre sider om lån på 75.000 og lån på 400.000 kroner, for å se alternativene her.

Verdt å vite om lån på 175.000 kr.

Det finnes et par forskjellige ting du bør vite før du søker om et online forbrukslån på 175.000 kr. Her gir vi deg svar på de vanligste spørsmål så du kan komme enklere og bedre gjennom søknadsprosessen.

Krav for å søke

Alle selskaper har noen krav du må oppfylle. De er vanligvis ikke så høye som i banken, og de varierer fra selskap til selskap. Men for alle gjelder det at du må bo i Norge, ha fylt 18 år og ikke ha aktive inkassosaker. I tillegg krever de fleste at du kan dokumentere liknet inntekt gjennom lønnsslipper eller årsoppgave når det er snakk om større beløp. Vær oppmerksom på at mange velger å ha en høyere aldersgrense enn 18 år, og det kan finnes flere krav hos noen långivere.

Søk flere steder og gi deg selv det beste utgangspunktet

Som nevnt anbefaler vi at du søker hos et par forskjellige selskaper. Det gjør vi først og fremst fordi du først kan se din personlige rente når du har søkt. Den avhenger nemlig av den kredittvurdering som selskapet foretar. Derfor kan du altså ikke gå ut fra den renten som angis i oversikten eller på selskapets nettside. Det er gratis og uforpliktende å søke, og det krever bare få minutter av din tid. Søker du flere steder da kan du sammenligne dine tilbud og velge det som er billigst for deg. Velger du å søke hos bare ett selskap, da risikerer du å få et mye dyrere lån enn du ellers kunne fått.

Effektiv rente er viktigere enn den nominelle renten

Når du skal sammenligne dine tilbud, så bør du se på den effektive renten. I tillegg til den nominelle renten, så finnes nemlig en rekke andre gebyrer og kostnader som du må ha med i vurderingen. Tilbudet med den laveste nominelle renten er ikke nødvendigvis det billigste, dersom de øvrige kostnader er høye. I den effektive renten inkluderer man både renten og alle andre gebyrer, og slik kan man se lånets samlede kostnader. Derfor bør du se på denne, når du skal finne ditt billigste lån på 175.000 kr. Tilbudet med laveste effektive renten vil alltid være det billigste for deg.