Lån 75.000 kr.

Du kan sikkert tenke på flere ting du kunne brukt 75.000 kroner på. Forbrukslån er en veldig fleksibel lånetype som gjør at du kan bruke pengene som du vil – uten å fortelle noen om formålet. Vi hjelper deg på vei til å finne ditt billigste forbrukslån på 75.000 kr. på en enkel måte.

Siden etableringen i 1970 har de bygd opp et solid rykte som en pålitelig og fleksibel långiver, kjent for sin kundevennlighet og effektive prosesser.
4.8
Hos Paymark Finans får du mulighet for å oppta lån med en fast forutsigelig rente gjennom en av markedets etablerte og seriøse aktører - så du trygt kan ta opp lån, uten å skulle oppleve søvnløse netter over privatøkonomien.
4.8
Stadig flere nordmenn velger produkter fra Thorn – ofte på grunn av de raske og effektive prosessene.
4.8
De fungerer som en mellommann mellom lånesøkere og en rekke banker og finansinstitusjoner, noe som gir kundene tilgang til konkurransedyktige lånetilbud.
4.8
Men hvordan fungerer egentlig Ferratum og deres "Fleksikreditt"? Og hva bør du vite, hvis du vurderer å bruke dem som låneleverandør? I denne anmeldelsen går vi gjennom de viktigste aspektene ved det Ferratum kan tilby, så du lettere kan vurdere om de kan være det rette valget for deg.
4.8
Plattformen er utviklet for å gjøre låneprosessen enkel, effektiv og trygg for kundene.
4.5
De tilbyr en enkel, rask og trygg søknadsprosess og sikre utbetalingsrutiner, som hjelper privatpersoner med å kunne låne penger til en rente de kan leve med.
4.5
De tilbyr konkurransedyktige produkter og tjenester tilpasset norske forbrukeres behov.
4.5
Det gir deg mulighet for å sammenligne de tilbudene du får og finne det beste lånet for nettopp deg. Og som en bonus får du ofte bedre vilkår på denne måten, fordi det får långiverne til å konkurrerer om deg.
4.5
På den måten får de bankene til å kjempe om deg, i stedet for at du skal kjempe for å finne det riktige tilbudet.
4.5
Selskapet ble grunnlagt i Stockholm og har siden oppstarten hjulpet over 700.000 svenske og norske privatpersoner med å oppnå bedre renter på sine lån.
4.5

Over finner du en liste over de selskaper som kan tilby deg online forbrukslån på 75.000 kr. Det er en rekke forskjellige å velge mellom så du kan helt sikkert finne et par stykker som passer for deg. I oversikten kan du sammenligne pris, nedbetalingstid, vilkår mm., og du kan samtidig se hvilke søknadskriterier som finnes. Du bør søke hos flere forskjellige så du kan sammenligne dine tilbud.

Først og fremst er det viktig å få oversikt over markedet så du vet hvor du kan søke. Vi vet at det kan være en vanskelig oppgave på egen hånd. Det finnes nemlig en lang rekke selskaper på nett, og det er både vanskelig og tidskrevende å finne ut hvor du skal søke. Derfor vil vi gjerne hjelpe deg på vei og gjøre oppgaven enklere for deg.

Hvem kan låne 75000 kr.?

Som nevnt over må du tenke over søknadskriteriene når du sender inn din søknad. Det er litt forskjell på hva disse er, avhengig av hvilket selskap du velger. Men generelt gjelder det for online forbrukslån, at du må oppfylle tre grunnleggende krav:

  • Du må ha fylt 18 år (vær oppmerksom på at flere selskaper har høyere aldersgrense)
  • Du må bo i Norge
  • Du kan ikke ha aktive inkassosaker

Oppfyller du disse tre krav da bør du ha muligheten til å kunne ta opp et online forbrukslån på 75.000 kr. Det finnes dog en del selskaper som har krav til din inntekt. Hos de fleste er kravet at du må kunne dokumentere liknet inntekt eller fast arbeid. Det kan du gjøre gjennom f.eks. lønnsslipper eller årsoppgave. Slik sikrer selskapet seg at du har mulighet til å betale tilbake pengene. Og det er også en sikkerhet for deg. For har du ikke fast inntekt da bør du kanskje vurdere om du i det hele tatt har råd til å låne 75000 kr.

Husk det er en betydelig forskjell om du søker 50.000, 75.000 eller 100.000 kroner. Jo mer du søker, jo større er kravene for din personlige økonomi.

Brug for andre beløp? Så sjekk oppføringer med litt mindre eller større lånebeløp på 50.000 kr. eller 100.000 kr..

Hva koster et lån på 75.000?

Det er aldri gratis å låne penger. Men prisen hos de forskjellige selskaper kan variere i høy grad, og du kan spare mye på å velge den riktige løsningen. Når du låner 75.000 kr så må du betale tilbake de 75.000 kr pluss renter. Denne renten kalles den nominelle renten og varierer fra selskap til selskap.

I tillegg finnes det ulike gebyrer i forbindelse med f.eks. etablering, som du også må betale. Alle disse kostnader og gebyrer samler man i en verdi som kalles den effektive renten. Denne beskriver den samlede årlige kostnanden. Det er derfor den du skal se på, når du sammenligner dine lånetilbud på 75000 kroner.

Husk på at din rente avhenger av den kredittvurdering som selskapet foretar av deg. Jo høyere kredittvurdering, jo lavere rente – og omvendt. Derfor er det veldig viktig at du henter inn ditt personlige tilbud og ser på den renten som er angitt der. Det er nemlig den som gjelder, og ikke eksempelet som står på nettsiden.

Å låne 75000 kr. online vs. banken

Det kan være mange årsaker til at du vil låne 75.000 kr. Det kan for eksempel være til ny bil eller båt, reiser oppussing av bolig eller noe helt annet. Du har både mulighet for å låne online eller gå til banken, og her kan du bli klokere på hva forskjellen egentlig er på de to alternativer.

Fordeler og ulemper

Som nevnt har de fleste mulighet for å ta et forbrukslån på 75.000 kr. eller låne pengene i banken. Det finnes fordeler og ulemper ved begge, og her vil vi kort gjennomgå disse. Ved et forbrukslån finnes det følgende fordeler:

  • Stor frihet og fleksibilitet, siden du kan velge hva pengene skal brukes til, hvor mye du vil låne og hvor mye du vil nedbetale hver måned.
  • Mulighet til å søke på nett, sånn at du i løpet av kort tid kan ta opp et lån på 75.000 kr.
  • Lavere krav til deg som søker slik at du har større sannsynlighet for å bli godkjent til lånet.
  • Mulighet til å låne uten å stille sikkerhet.

Til gjengjeld kan du ofte regne med lånekostnader som er høyere enn ved et banklån.

Ved et banklån er det motsatte selvfølgelig gjeldende. Her er prosessen ofte lenger, og det krever mer for å bli godkjent. Samtidig må du stille sikkerhet i fast eiendom, og banken må vite mer om din økonomi. Men her vil du altså ofte få en lavere rente og mindre kostnader generelt.

Tre begreper du må vite om

Løpetid: Løpetid (eller nedbetalingstid) er den perioden du bruker på å betale tilbake det samlede beløpet inklusiv alle renter og gebyrer.

Effektiv rente: Den effektive renten inkluderer rente samt alle øvrige kostnader og gebyrer. Slik beskriver den din samlede pris for lånet i hele perioden.

Månedlig nedbetaling: Dette angir det beløpet du nedbetaler hver måned. Det vil avhenge av hvilken løpetid du velger.

Anbefaling: Legg et budsjett før du søker

Det anbefales alltid å legge et budsjett før du tar opp et lån. Da er du best mulig forberedt på hvordan din økonomi kommer til å se ut, og det blir enklere for deg å velge riktig løpetid.

På den måten kan du være sikker på at du har råd til den månedlige nedbetalingen hver måned, slik at du ikke risikerer å misse en nedbetaling og dermed bli straffet med dyre renter og gebyrer.