Lån 75.000 kr.

Du kan sikkert tenke på flere ting du kunne brukt 75.000 kroner på. Og med et online forbrukslån får du nettopp muligheten til å få råd til presis det du vil. Det er en veldig fleksibel lånetype som gjør at du kan bruke pengene som du vil – uten å fortelle noen om formålet. Vi hjelper deg på vei til å finne ditt billigste forbrukslån på 75.000 kr. på en enkel måte.

Sammenlign forbrukslån på 75.000

Under finner du en liste over de selskaper som kan tilby deg online forbrukslån på 75.000 kr. Det er en rekke forskjellige å velge mellom så du kan helt sikkert finne et par stykker som passer for deg. I oversikten kan du sammenligne pris, nedbetalingstid, vilkår mm., og du kan samtidig se hvilke søknadskriterier som finnes. Husk på at du alltid bør søke hos flere forskjellige så du kan sammenligne dine tilbud.

Det er helt gratis og uforpliktende å søke om et online lån på 75.000 kr.

Først og fremst er det viktig å få oversikt over markedet så du vet hvor du kan søke. Vi vet at det kan være en vanskelig oppgave på egen hånd. Det finnes nemlig en lang rekke selskaper på nett, og det er både vanskelig og tidskrevende å finne ut hvor du skal søke. Derfor vil vi gjerne hjelpe deg på vei og gjøre oppgaven enklere for deg.

Hvem kan låne 75000 kr.?

Som nevnt over må du tenke over søknadskriteriene når du sender inn din søknad. Det er litt forskjell på hva disse er, avhengig av hvilket selskap du velger. Men generelt gjelder det for online forbrukslån, at du må oppfylle tre grunnleggende krav:

  • Du må ha fylt 18 år (vær oppmerksom på at flere selskaper har høyere aldersgrense)
  • Du må bo i Norge
  • Du kan ikke ha aktive inkassosaker

Oppfyller du disse tre krav da bør du ha muligheten til å kunne ta opp et online forbrukslån på 75.000 kr. Det finnes dog en del selskaper som har krav til din inntekt. Hos de fleste er kravet at du må kunne dokumentere liknet inntekt eller fast arbeid. Det kan du gjøre gjennom f.eks. lønnsslipper eller årsoppgave. Slik sikrer selskapet seg at du har mulighet til å betale tilbake pengene. Og det er også en sikkerhet for deg. For har du ikke fast inntekt da bør du kanskje vurdere om du i det hele tatt har råd til å låne 75000 kr.

Husk det er en betydelig forskjell om du søker 50.000, 75.000 eller 100.000 kroner. Jo mer du søker, jo større er kravene for din personlige økonomi.

Brug for andre beløp? Så sjekk oppføringer med litt mindre eller større lånebeløp på 50.000 kr. eller 100.000 kr..

Hva koster et lån på 75.000?

Det er aldri gratis å låne penger. Men prisen hos de forskjellige selskaper kan variere i høy grad, og du kan spare mye på å velge den riktige løsningen. Når du låner 75.000 kr så må du betale tilbake de 75.000 kr pluss renter. Denne renten kalles den nominelle renten og varierer fra selskap til selskap.

I tillegg finnes det ulike gebyrer i forbindelse med f.eks. etablering, som du også må betale. Alle disse kostnader og gebyrer samler man i en verdi som kalles den effektive renten. Denne beskriver den samlede årlige kostnanden. Det er derfor den du skal se på, når du sammenligner dine lånetilbud på 75000 kroner.

Husk på at din rente avhenger av den kredittvurdering som selskapet foretar av deg. Jo høyere kredittvurdering, jo lavere rente – og omvendt. Derfor er det veldig viktig at du henter inn ditt personlige tilbud og ser på den renten som er angitt der. Det er nemlig den som gjelder, og ikke eksempelet som står på nettsiden.