Fokuslån anmeldelse

Markedet for online forbrukslån vokser seg større og større. Det kommer flere långivere, og konkurransen blir større. Derfor kan du som forbruker få veldig gode vilkår og renter, når du tar opp et forbrukslån på nett.

Men det finnes veldig stor variasjon på markedet, så det er viktig, at du undersøker det nøye. På den måten kan du spare mye penger. Her gir vi deg et overblikk over en av markedets nyere selskaper; Fokuslån.

Lånemuligheter

Fokuslån tilbyr mellomstore forbrukslån uten sikkerhet til private. Her kan du velge et lånebeløp mellom 10.000 og 75.000 kr, og du kan nedbetale over 12-80 måneder. Deres forbrukslån gir deg muligheten til å søke penger til presis det, du vil. Det finnes ingen begrensninger for, hva du kan låne til.

Så uansett om du skal pusse opp leiligheten, trenger tilskudd til en ny bil eller penger til en velfortjent ferie, så kan du bruke et forbrukslån. Selskapet krever ikke, at du informerer de om, hva formålet er.

Se også: Her kan du låne fra 10.000 online

 

Om den nye långiver i Norge

Fokuslån er som nevnt ganske ny på markedet. De har prøvd å gjøre forbrukslån enkelt, billigt og trygt. Det finnes en rekke fordeler ved å velge Fokuslån. Som sagt får du forbrukslån uten sikkerhet, og du kan selv sammensette løsningen etter dine behov.

Samtidig får du muligheten til å nedbetale, når du vil. Får du plutselig noen ekstra penger til overs, da kan du velge å nedbetale hele eller deler av det – selvom du har valgt en lenger nedbetalingstid. Og det er helt gratis.

I tillegg kan du velge å starte lånet med en rente- og avdragsfri periode på 30, 60 eller 90 dager for å gjøre det litt billigere på starten. Det gir deg stor fleksibilitet som kunde, og du kan lett tilpasse nedbetalingen etter din økonomiske situasjon.

Du skal være oppmerksom på, at dette eksempel er beregnet ut fra den laveste renten, man kan få med disse vilkår. Når du søker, så foretar Fokuslån en individuell kredittvurdering. Det er denne, som avgjør, hvilken rente du kan få.

Så jo bedre økonomi du har, jo lavere effektiv rente kan du få. Et høyt beløp og en lang nedbetalingstid gir også en lavere rente enn et lavt beløp og kort nedbetalingstid. Den angitte renten er derfor bare gjeldende for de vilkår, som står over.

Besøk Fokuslån og søk uforpliktende

Annonse

Fokuslån erfaringer

På tross av, at Fokuslån ikke har vært lenge på markedet, så har de allerede stor suksess. Muligheten for fleksibel nedbetaling og avdragsfri perioder gir de en fordel over andre långivere på markedet. I Danmark har Fokuslån fått veldig gode anmeldelser og vurderinger fra forskjellige portaler.

Det finnes enda ingen anmeldelse av Fokuslån på Trustpilot i Norge. Dette skyldes nok, at de fortsatt er en veldig ny tilbyder på markedet. Til gjengjeld tyder de mange gode anmeldelser på, at Fokuslån har gode vilkår, en ordentlig service og høy kundetilfredshet. Derfor kan du som forbruker føle deg helt trygg ved å ta opp et forbrukslån hos dem.