Thorn lån anmeldelse

Det er alltid godt å kunne høre om andres erfaringer og opplevelser, når man skal velge bank. Og det gjelder også, når man skal finne et forbrukslån online. Her på siden vil vi gjerne hjelpe deg til dette. Derfor har vi samlet informasjon og anmeldelser om forskjellige långivere på markedet. Her gjelder det det norske selskap, Thorn.

Verdt å vite om Thorn forbrukslån

Thorn tilbyr et forbrukslån til private, som de kaller PrivatLån Pluss og Trygglån. Med dette får du følgende muligheter og priser:

Best Brokers
Hos Paymark Finans får du mulighet for å oppta lån med en fast forutsigelig rente gjennom en av markedets etablerte og seriøse aktører - så du trygt kan ta opp lån, uten å skulle oppleve søvnløse netter over privatøkonomien.
4.8
Stadig flere nordmenn velger produkter fra Thorn – ofte på grunn av de raske og effektive prosessene.
4.8
De fungerer som en mellommann mellom lånesøkere og en rekke banker og finansinstitusjoner, noe som gir kundene tilgang til konkurransedyktige lånetilbud.
4.8
Men hvordan fungerer egentlig Ferratum og deres "Fleksikreditt"? Og hva bør du vite, hvis du vurderer å bruke dem som låneleverandør? I denne anmeldelsen går vi gjennom de viktigste aspektene ved det Ferratum kan tilby, så du lettere kan vurdere om de kan være det rette valget for deg.
4.8
Siden etableringen i 1970 har de bygd opp et solid rykte som en pålitelig og fleksibel långiver, kjent for sin kundevennlighet og effektive prosesser.
4.8
Plattformen er utviklet for å gjøre låneprosessen enkel, effektiv og trygg for kundene.
4.5
De tilbyr en enkel, rask og trygg søknadsprosess og sikre utbetalingsrutiner, som hjelper privatpersoner med å kunne låne penger til en rente de kan leve med.
4.5
De tilbyr konkurransedyktige produkter og tjenester tilpasset norske forbrukeres behov.
4.5
Det gir deg mulighet for å sammenligne de tilbudene du får og finne det beste lånet for nettopp deg. Og som en bonus får du ofte bedre vilkår på denne måten, fordi det får långiverne til å konkurrerer om deg.
4.5
På den måten får de bankene til å kjempe om deg, i stedet for at du skal kjempe for å finne det riktige tilbudet.
4.5
Selskapet ble grunnlagt i Stockholm og har siden oppstarten hjulpet over 700.000 svenske og norske privatpersoner med å oppnå bedre renter på sine lån.
4.5
  • Muligheten til å låne mellom 10.000 og 150.000 kr.
  • Velg en nedbetalingstid mellem 12 og 60 måneder
  • Rente avhengig av din kredittvurdering (se eksempel under)
  • Velg selv, hva du bruker pengene til

Thorn Privat Finans gir deg et tilbud basert på din kredittvurdering og det lånet, du ønsker. Jo høyere beløp og lenger nedbetalingstid, jo lavere rente får du gjerne. Og jo bedre din kredittvurdering er, jo bedre tilbud kan Thorn gi deg. Derfor kan du ikke regne med, at låneeksempelet representerer den renten, du vil få. Denne er beregnet ut fra den lavest mulige renten, og det er ikke garantert, at du kan få denne.

For å se presis, hva Thorn kan tilby deg, kan du sende inn en søknad på hjemmesiden. For å søke må du oppfylle noen kriterier. Disse er som følger:

  • Du må være fylt 25 år
  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger
Besøke Thorn Privat Finans her

Annonse

Thorn lån erfaringer

Thorn har eksistert i Norge siden 1970 og er fortsatt en veldig kjent långiver. Det tyder på, at de har kunne levere en service og noen tjenester, som kundene har vært fornøyd med. De mange års erfaring betyr også, at de vet, hvordan man skal behandle sine kunder. Thorn får relativt gode vurderinger på diverse sider, som sammenligner forbrukslån. De får ros for en god service, en konkurransedyktig rente og vilkår, som et lette å gjennomskue.

Hos Forbrukslåntesten.no får de 4/6 stjerner. Her nevner man fordeler som enkel søknad, valgfri nedbetaling og lav rente. Men det understrekes også, at det finnes visse ulemper ved Thorn.

Se hvor du ellers kan søke forbrukslån på 100.000 her.

Samtidig er etableringsgebyret ganske høyt sammenlignet med andre, og det er spesielt en viktig faktor, dersom du bare trenger et lite lån. Da blir gebyret plutselig en stor del av kostnadene.

Bør jeg søke hos dem?

Alt i alt er Thorn en anerkjent og erfaren utbyder, som tilbyr forbrukslån til lave renter. Du får stor frihet, siden du selv kan velge lånebeløp og nedbetalingstid, og siden du kan innfri, når du vil, eller sette avdragene på pause. Du kan selvfølgelig også bruke pengene, som du vil, og Thorn krever ingen informasjon om formålet med lånet.

Trenger du et stort lån, da kan du selvfølgelig ikke bruke dem, fordi det maksimale beløpet er 150.000 kr. Men er du 25 år, og trenger du et forbrukslån mellom 10.000 og 150.000 kr, da er Thorn Privat Finans en god løsning for deg.

Hos Thorn kan du søke i løpet av få minutter på nettsiden, og søknaden er alltid helt uforpliktende og gratis. Derfor kan du alltid søke om et forbrukslån hos Thorn for å se, hva de kan tilby deg. Du kan da sammenligne ditt tilbud med tilbud fra andre selskaper, og slik kan du velge det beste og billigste forbrukslån for deg.