Ya Bank lån anmeldelse

yA Bank er en av markedets mange selskaper, som tilbyr forbrukslån. De vurderes høyt på diverse sider og får gode anmeldelser. Men hva kan yA Bank egentlig tilby? Og hvilke fordeler har de over andre långivere? Få et overblikk over banken her og se, om de kan hjelpe deg med ditt forbrukslån.

Lån hos yA Bank

yA Bank tilbyr forbrukslån uten sikkerhet. Når du tar opp et forbruks lån, får du følgende vilkår og muligheter:

  • Lån mellom 25.000 og 500.000 kr til det, du vil
  • Velg nedbetalingstid mellom 1-15 år
  • Enkel søknadsprosess og svar innen kort tid
  • Mulighet for avdragsfri periode

Renten vil variere avhengig av, hvor mye du skal låne, og hvor lang nedbetalingstid, du velger. I tillegg utfører yA Bank en kredittvurdering, når du søker. Denne baserer de også renten på. Derfor kan du ikke vite, hva din rente blir, før du har sendt inn en søknad.

Det finnes en rekke krav hos banken, som du må oppfylle for å søke:

  • Du må være fylt 20 år
  • Du må ha en årlig inntekt på minimum 250.000 kr
  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger

Oppfyller du disse søknadskriterier, da kan du gratis og uforpliktende søke om et lån hos yA Bank. yA Bank tilbyr også andre lånetyper til båt, caravan, MC, bruktbil og refinansiering. Det er gratis og uforpliktende å søke med dem.

Spesielle fordeler i yA Bank

yA Bank tilbyr en rekke spesielle muligheter, som ikke alle långiveren kan tilby. Først av alt får du et utrolig stort intervall på både lånebeløp og nedbetalingstid. En nedbetalingstid opp til 15 år betyr, at du kan få en veldig lav månedlig ytelse, fordi du deler det ut på lenger tid. Det betyr selvfølgelig også, at du først blir kvitt lånet om 15 år. Men det gjør nedbetalingen mye enklere, og du minsker risikoen for betalingsanmerkninger. Har du lite penger til overs hver måned, da er dette en stor fordel for deg.

Hos banken kan du sende inn en online søknad via et skjema på hjemmesiden. Du får svar i løpet av kort tid, slik at du kan se hva banken kan tilby deg.

I tillegg får du muligheten til å velge en avdragsfri periode, når du søker om et forbrukslån. Velg mellom et halvt år, 1, 2 eller 3 år avdragsfrihet. Denne løsningen gjør lånet billigere for deg i starten av låneperioden, og det gir deg en sjanse for å få styr på økonomien. Avdragsfrihet gjør lånet enklere å nedbetale, og det kan være den løsningen, som redder deg fra nedbetalingsproblemer og gjeld.

Se også vår oversikt, hvor du kan låne fra 25.000 kr. her.

yA Bank erfaringer

Banken kan være stolt av, at de har vunnet Bank-NM 8 år på rad. Det er en stor tillitserklæring fra noen mennesker, som virkelig har styr på økonomi og lån. Derfor kan du som kunde se det som et tegn på, at det er en trygg og god långiver med god service og rimelige vilkår. Renten ligger blant markedets beste, så du kan med stor sannsynlighet finne ett av dine beste tilbud hos yA Bank. I tillegg kan du med den store fleksibilitet lett tilpasse lånet etter dine behov.

Forbrukslånhjelpen.no gir banken 4/5 stjerner, mens kredittesten er helt oppe på 5. På Trustpilot har kundene gitt yA Bank hele 7,4 av 10 stjerner. Disse anmeldelser og vurderinger tyder på, at banken har høy kundetilfredshet, og at de er trygge å handle med. Så send inn din uforpliktende søknad til banken i dag og se, hva de kan tilby deg innen forbrukslån.