Zensum spesialiserer seg nemlig på å hjelpe kundene med å finne det beste forbrukslånet blant flere tilbydere.

Ved å samarbeide med en rekke banker og finansinstitusjoner, gir Zensum kundene muligheten til å sammenligne ulike lånetilbud uten å måtte kontakte hver bank individuelt.

Dette sparer tid og gir en god oversikt over de tilgjengelige alternativene på markedet.

Vurdering av Zensum forbrukslån

Zensum skiller seg ut som en pålitelig aktør innen låneformidling. Tjenesten deres er gratis for brukerne, da de får kommisjon fra bankene de samarbeider med.

Dette betyr at kundene kan få hjelp til å finne det beste lånet uten å betale ekstra for det. Zensum fokuserer på å tilby personlig veiledning gjennom hele låneprosessen, noe som gir en trygghet for mange som kan føle seg usikre på den slags økonomiske avgjørelser. Zensum streber etter å ha bransjens høyeste servicegrad – noe som merkes på kundetilfredsheten og belønnes med en score på 4,8 på Trustpilot!

Zendum sier at de ønsker å endre måten bransjen jobber på (man må anta til det bedre!) og vil at du skal forvente mer av dem. Dette har de et eget uttrykk for; de kaller det Zensum-service, og kjennetegnende for denne service er at den skal være overraskende god.

Renter, gebyrer og lånebeløp

Gjennom Zensum kan du søke om privatlån fra 10.000 kroner og helt opp til 600.000 kroner. For hver enkelt långiver vil det være individuelle rammer, for hvor stort et beløp som kan innvilges. Dette vil bl.a. avhenge av betalingsevne, samt hvor stor samlet gjeld du har fra tidligere.

Zensums långivere kan tilby lån med forskjellige løpetider. Den korteste er ett år og den lengste 20 år. Du kan selv velge den nedbetaling som passer deg best, men husk at den totale lånekostnaden blir lavere jo kortere nedbetalingstiden du velger. Kort sagt: Jo fortere du har mulighet for å betale ned lånet ditt, jo billigere lån får du. 

Rentesatsene varierer avhengig av din kredittverdighet og hvilken bank som tilbyr lånet, men de typiske nominelle rentene ligger mellom 6,99% og 21,95%. Det er viktig å merke seg at den effektive renten, som inkluderer alle gebyrer, vil være høyere. De fleste långivere gjennom Zensum krever etableringsgebyr og termingebyr, noe som kan variere betydelig fra bank til bank. Så husk å holde øye med disse, når du mottar lånetilbudet!

Renteeksempel

For å gi et klart bilde av kostnadene ved et forbrukslån, la oss se på et konkret eksempel. Dersom du låner 150.000 kroner over 5 år med en nominell rente på 13,5%, vil den effektive renten kunne bli 15,7%, inkludert etableringsgebyr og termingebyrer.

Den månedlige kostnaden vil da være omtrent 3.485 kroner, og totalt vil du ha betalt tilbake cirka 209.100 kroner. Dette eksempelet viser viktigheten av å sammenligne tilbud for å finne den beste totale kostnaden.

Søk forbrukslån via Zensum

Å søke forbrukslån gjennom Zensum er en enkel prosess. Du starter med å fylle ut et skjema på nettsiden, hvor du fyller ut informasjon om din økonomiske situasjon og det ønskede lånebeløpet. Zensum videresender deretter søknaden din til sine samarbeidende banker, som igjen vil gi deg tilpassede lånetilbud. Denne søknadsprosessen med tar ofte bare noen få minutter, og du vil raskt motta flere tilbud å velge mellom.

Når du har søkt, kan det ta opptil 24 timer for alle långivere å svare. For å være sikker på at du får det beste forbrukslånet og den beste renten, anbefaler Zensum deg å vente på flere tilbud fra flere långivere og sammenligne forbrukslånene før du godtar det.

Det er verdt å merke seg at det ikke er Zensum som sitter med ansvaret for finansieringen. Zensums rolle er utelukkende å være mellommann, ved å overlevere den informasjonen du oppgir videre til bankene – og det er opp til bankene å gjennomføre den individuelle kredittvurderingen og på bakgrunn av denne komme med et konkret lånetilbud.

Når du søker lån hos Zensum

Når du søker lån hos Zensum, vil deres rådgivere vurdere den økonomiske situasjonen din nøye. De vil se på inntekt, eksisterende gjeld, kredittverdighet og andre relevante faktorer. Dette sikrer at du får de mest passende lånetilbudene. Zensum legger vekt på at lånet skal være bærekraftig for deg, slik at du ikke ender opp i en vanskelig økonomisk situasjon senere.

Det er også viktig å vite at Zensum er en gratis og helt uforpliktende tjeneste. Du er ikke forpliktet til å ta imot noen av de tilbud du får og kan fritt velge om du vil inngå noen av låneavtalene. Hvis ingen av dem er det riktige tilbudet for deg, takker du ganske enkelt nei.

Zensum har også sine helt egne krav omkring låneprosessen, som de kaller «Zensumkravene». Denne egne kravmerkningen er deres måte å stille krav til ansvarlig utlån, både til seg selv som aktør og til de långivere de jobber med.

Med «ansvarlig utlån» mener de enkelt og greit at det skal være lån som ikke roter det til for mennesker – men hjelper dem.

Krav for å søke forbrukslån hos Zensum

For å søke om forbrukslån gjennom Zensum må du oppfylle visse krav. Du må være minst 25 år gammel, ha en fast inntekt på minst 200.000 og ingen betalingsanmerkninger. Videre må du ha hatt folkeregistrert adresse i Norge i minst ett år.

Disse kravene er satt for å sikre at du har en stabil økonomisk situasjon og er i stand til å betjene lånet.

FAQs

Hva kan Zensum gjøre for meg?

Zensum kan hjelpe deg med å finne det beste forbrukslånet ved å sammenligne tilbud fra flere banker, slik at du sparer tid og får de beste betingelsene.

Hva er kravene hos Zensum?

Kravene hos Zensum inkluderer at du må være minst 25 år og ha fast inntekt. Du må også ha hatt registrert adresse i Norge i minst ett år.

Hvilke krav stiller Zensum?

Zensum stiller krav om at låntakere må være økonomisk stabile, ha en inntekt på minst 200.000 og ikke ha noen betalingsanmerkninger. Dette er for å sikre at lånet kan betjenes på en ansvarlig måt

Zensum
4.5/5