Lendo lån anmeldelse

Når du skal ta opp et forbrukslån, bør du bruke det store utvalget av långivere til din fordel. Konkurransen er stor, og du kan helt sikkert finne et forbrukslån, som egner seg perfekt til dine behov. En av sidene, som kan hjelpe deg med dette, er Lendo.no.

Lendo fungerer ikke som en vanlig långiver. Her søker du nemlig hos en rekke forskjellige selskaper samtidig ved bare å sende inn én søknad. Slik kan du sammenligne dine tilbud og velge det, som passer best for deg. Her kan du lese mer om, hva Lendo kan tilby deg, og hvilke erfaringer andre har.

Lån hos Lendo.no

Lendo tilbyr forbrukslån til private. Men i steden for å tilby deg ett forbrukslån, så henter de inn tilbud fra flere forskjellige banker. Slik kan du søke hos mange selskaper uten å måtte sende inn flere søknader. Det sparer deg tid og energi, og det øker din sannsynlighet for å finne ditt beste og billigste tilbud på forbrukslån. For å søke hos Lendo må du oppfylle noen krav:

  • Du må være minst 20 år og maks 70 år gammel.
  • Du må være norsk statsborger og være registrert i Folkeregisteret.
  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger.
  • Du må ha en inntekt på minst 120.000 kr i året.

Oppfyller du disse krav, da kan du helt gratis og uforpliktende sende inn en søknad til Lendo. Du sender inn din søknad på hjemmesiden. Her kan du på få minutter fylle ut et skjema, som du bruker til søknaden. Lendo trenger blant annet noen personlige informasjoner og tilgang til din økonomi. Og så skal de selvfølgelig vite noe om det lånet, du ønsker. Med et forbrukslån hos Lendo får du følgende vilkår og muligheter:

  • Lånebeløp mellom 5.000 og 500.000 kr
  • Nedbetaling over 3-12 år
  • Søk hos mer enn 10 forskjellige selskaper på bare 5 minutter
  • Oftest svar i løpet av én time
  • Frihet til å bruke pengene, som du vil.

Renten på lånet vil avhenge av det beløp du ønsker, og din kredittvurdering. Det er viktig å bemerke, at renten varierer for hver låntaker. Derfor må du alltid sende inn en søknad for å kunne se presis, hvilket forbrukslån, du kan få.

Lendo lån erfaringer

Det er generelt veldig positive erfaringer med Lendo. For eksempel får de 5 av 5 stjerner hos Anbefalteforbrukslån.no. Forbrukslånhjelpen.no legger seg midt i mellom med 3,7 av 5 poeng (basert på flere vurderinger). Generelt virker Lendo til å få bra anmeldelser, og kritikken går ikke på Lendos service eller brukervennlighet.

Noen nevner at man ikke får undersøkt hele markedet med en søknad hos Lendo. Her er det dog viktig å si, at du jo fortsatt får søkt hos hele 10-12 forskjellige banker fremfor én. Så vi mener at det er en tjeneste som kan anbefales.

Sjekk også vår andre anmeldelser af Komplettbank.no og  Thorn.no.

Konklusjonen

Vil du søke hos flere banker raskt og enkelt, da kan du med fordel bruke Lendo. De leverer en god service, der du søker i løpet av få minutter og får svar innen en time. Du kan velge ditt lånebeløp i et veldig stort intervall, og det samme gjelder nedbetalingstiden. Derfor får du stor frihet og fleksibilitet ved ditt forbrukslån.

Vi anbefaler, at du fortsatt søker hos et par andre selskaper, fordi du selvfølgelig ikke kan være sikker på å ha undersøkt alle muligheter med en søknad hos Lendo. Søknad om forbrukslån er alltid uforpliktende og gratis, så bør alltid søke hos så mange som mulig. Det øker din sannsynlighet for å finne det beste og billigste forbrukslån for deg.