Forbrukslån med lavest rente

Når man skal ta opp et lån er det viktig å gjøre sine undersøkelser, slik at man kan skaffe seg et gunstig forbrukslån med lavest mulig effektiv rente.

Spesielt om man vet at man kommer til å bruke litt tid på å betale ned lånet, er det viktig å fokusere på å finne det lånet som gir deg lavest effektiv rente. Bruk tester og oversikter hvor man selv kan se og sammenligne de forskjellige selskapene opp mot hverandre.

Du kan enkelt sammenligne selskapenes renter og søke forbrukslån på forsiden her.

Hvordan gjøre det?

Mange er usikre på hvordan man går frem når man skal søke om forbrukslån og her kommer en enkel guide, det er nemlig meget enkelt:

  • Man starter med å finne ut hvor man skal levere inn søknader, dette gjør man ved å sammenligne i oversikter man finner her. Selskapene du finner gjennom denne siden er alle seriøse selskaper med gode gunstige lån. Alle selskap har dog sine særegenheter så derfor må man på egen hånd sjekke i oversiktene hvilke selskap som passer dine individuelle behov best.
  • Ikke bare finn ét alternativ. Det er gratis og uforpliktende å søke om lån så det er kun bra for en selv om man finner seg flere alternativer som man tror kan passe slik at man innhenter flere tilbud.
  • Når man har klikket seg inn på de forskjellige utlånerenes hjemmesider finner man online søknadsskjemaer. Disse består av enkel informasjon som beløpet man vil låne, ønsket nedbetalingstid og personalia med personnummer. Når dette er fylt ut trykker man på send og vips er halve jobben gjort.
  • Etter at dette skjemaet er sendt inn tar finansieringsselskapet denne informasjonen og innhenter opplysninger om din kredittverdighet. Her er det viktig at man står uten betalingsanmerkninger og kan således vise til at man har en ryddig økonomi. Selskapet tar her en avgjørelse på om de innvilger et lån eller ei. Ved innvilgelse utarbeides et lånetilbud som sendes tilbake til deg på epost.
  • Når du har mottatt eposter fra alle de selskapene man har sendt søknader til vurderer du de forskjellige tilbudene opp mot hverandre. Sammenligne den effektive rente og vurder andre gebyrer og betingelser.
  • Når man har gjort sine vurderinger velger man naturligvis forbrukslånet som gir deg lavest rente kombinert med andre gode betingelser og går videre med å fylle ut skjemaene tilsendt pr mail. Du kan idag gjøre hele låneprossessen digitalt, til og med å signere på skjemaene. Dette gjør du med din bank ID. Ferdig signert låneavtale sender så tilbake til selskapet.
  • Da vil selskapet utbetale penger til konto. Som regel skjer dette hurtig og man kan i mange tilfeller oppleve å ha penger innen for få dager.