L’EASY forbrukslån anmeldelse

Mange forbinder nok L’EASY med kjøp av elektronikk og hvitevarer på nedbetalingen. Og de tilbyr da også et stort utvalg av dette. Men faktisk fungerer L’EASY også som helt vanlig långiver og er blant de mange selskaper på nett, som tilbyr forbrukslån.

Her får du et overblikk over forskjellige muligheter og vilkår hos selskapet, og du kan høre mer om, hvorfor du bør søke her.

Lånemuligheter hos L’EASY

L’EASY ligger bestemt ikke blant långiverne med de høyeste lånebeløp men spesialiserer seg heller i små og mellomstore forbrukslån. Når du tar opp et lån her, da får du følgende muligheter:

  • Lånebeløp mellom 10.000 og 50.000 kr
  • Nedbetaling over 12-60 måneder (du velger selv)
  • Etableringsgebyr på 695 kr
  • Svar i løpet av 3 timer

Renten avhenger av ditt valgte lånebeløp og din valgte nedbetalingstid. Samtidig er renten basert på den kredittvurdering, som L’EASY foretar av deg. Jo sterkere din økonomi er, jo lavere rente kan du gjerne få.

Dette eksempel er basert på den lavest mulige renten med dette beløp og denne løpetid. Det er selvfølgelig ikke garantert, at du kan få samme rente. Det er viktig å huske, at du må hente inn et tilbud for å se presis hvilke vilkår, L’EASY kan tilby deg som kunde. For å søke må du oppfylle noen krav fra långiveren. Disse søknadskriterier er:

  • Du må ha fylt 20 år
  • Du må ha vært registrert i Norges Folkeregister i minst 2 år
  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger
  • Du må ha fast inntekt

Oppfyller du ikke disse krav, da er L’EASY ikke en relevant långiver for deg. Men gjør du, da kan du sende inn en gratis og uforpliktende søknad på hjemmesiden i løpet av få minutter.

Vår anbefaling

Trenger du et lite til mellomstort lån, da kan L’EASY være en optimal løsning for deg. Vi anbefaler alltid, at du legger et realistisk budsjett, der du finner ut, hvor mye du må låne, hvor mye du har råd til å nedbetale osv. Deretter kan du finne frem til en rekke forskjellige långivere, som kan møte dine behov.

Søk alltid hos minst 2-3 forskjellige selskaper for å kunne sammenligne flere tilbud. Du bør se på den effektive renten, når du sammenligner dine tilbud. Denne gir nemlig det beste bildet på, hva den totale kostnaden ved lånet er.

Se andre anmeldelser på nettsiden: Bank Norwegian anmeldelse og Komplett Bank anmeldelse.

Verdt å vite om L’EASY A/S

L’EASY er en stor bedrift, som har mange års erfaring med finansiering og kjøp på nedbetaling. På Trustpilot, som samler kunders anmeldelser og erfaring, har den danske avdelingen af L’EASY en vurdering på hele 8,4 av 10. Dette er en veldig høy score. Man kan anta, at den norske vurderingen tilsvarer den danske, siden det er samme selskapet.

En vurdering på 8,4 er et signal om høy kundetilfredshet og god service. Det er selvfølgelig verdt å bemerke, at dette er en vurdering av alle tjenester hos L’EASY og ikke bare forbrukslån.

Forbrukslåntesten.no gir L’EASY 4 ut av 6 poeng. Fordeler, som nevnes, er: smålån uten sikkerhet og enkel søknad samt hurtig service. Som ulemper nevnes det, at lånebeløpet er begrenset, og at den høyeste renten er veldig høy. Dog har L’EASY en effektiv rente, som lett kan konkurrere med noen av markedets andre selskaper, når man ikke snakker om den maksimale renten.

Og det begrensede pengebeløpet er selvfølgelig ikke en ulempe for deg, dersom du ikke trenger mer enn 50.000 kr. Se hvor du ellers kan søke lån på 50.000 online her.

Derfor kan du godt få ett av dine beste tilbud på forbrukslån herfra. Vi anbefaler dog alltid, at du søker hos flere forskjellige for å kunne sammenligne. Send inn din søknad på selskapets nettside og se presis, hva L’EASY kan tilby deg.