Lån 300.000 – 400.000 kr

Forbrukslån er bare blitt mer og mer populært med tiden og nå kan man ta opp forbrukslån opptil 500.000 kroner på det meste. I oversikten du ser her finner du aktører som har vist seg seriøse og tilbyr store forbrukslån til sine kunder. Bruk oversikten til å gjøre deg kjent med de forskjellige selskapenes vilkår, betingelser og nivået på den effektive renten.

Når man så har funnet det man føler det beste alternativene så klikker man seg inn på nettsidene til de forskjellige slik at man kan sette seg enda litt bedre inn i de forskjellige selskapenes utlånsbetingelser og man kan også har starte søknadsprosessen enkelt og greit for motta et gratis og uforpliktende lånetilbud.

Sammenlign og søk helt uforpliktende.

 

Store forbrukslån – opptil 500.000 kr.

Det er faktisk blitt ganske mange aktører som tilbyr forbrukslån helt opp I 500.000 kroner. Naturligvis når man søker et så høyt forbrukslån stilles det økte krav til egen økonomi i forhold til om man søker et mindre beløp.

Søk alltid flere steder

Ettersom det er uforpliktende og gratis å søke om forbrukslån og motta tilbud burde man alltid søke hos en rekke finansinstitusjoner. På denne måten kan man hurtig sitte med flere lånetilbud og dermed foreta en god vurdering basert på faktiske tilbud.

Bruk penger som du vilDa sammenligner man alle de forskjellige lånetilbudene og velger naturligvis det tilbudet med den laveste effektive renten kombinert med andre vilkår og betingelser. Når det gjelder store forbrukslån vil man nesten alltid bruke tid på å betale de ned så man bør være spesielt oppmerksom på nivået av den effektive renta.

Bestem selv hva du vil bruke pengene på

En soleklar fordel med forbrukslån av denne typen er at man står fritt til å disponere pengene akuratt som man selv ønsker. Det er ingen krav eller stilles ingen spørsmål om hva man låner til, det skal være opp til hver enkelt.

Bruk pengene på bilen, hjemme eller forbruk

Noe av det som er mest populært spesielt med litt større forbrukslån er å bruke de for eksempel til å pusse opp boligen, endel bruker et slikt lån for å pusse opp, foreta en ny verditakst av huset eller leiligheten.

Andre formål som er populært er å bruke det på bil eller et annet kjøretøy som det enten ikke kan taes pant i eller at man ikke ønsker at det skal det. Dette kan være et kjøretøy som skal brukes i racing eller ikke kan registreres normalt av andre årsaker. Det er også mange som bruker forbrukslån til eget forbruk som for eksempel på feriereiser eller hobbyer.

Brug for mindre pengebeløp?