Det nye året er bare såvidt igang og finansieringssselskapene ser at det bare blir større og større konkurranse og alle ønsker naturligvis å være best i klassen.

Det gjelder å følge nøye med når man tenker på å anskaffe seg et godt forbrukslån.

Test av forbrukslån i 2021

Man tester ofte de forskjellige finansselskapenes tilbud for å finne ut hvem som har de beste lånene ettersom markedet er i stadig bevegelse med kampanjer og tilbud. Disse testene finner man enkelt online og kan sammeligne slik at når man vet hvor de gode lånetilbudene er så kan man klikke seg inn via lenkene i oversiktene og søke direkte hos selskapenes nettsider via online søknadskjema.

Her er noen av de populære nettbankene du absolutt bør vurdere:

Men hvem som er best, avhenger av flere ting. Blant annet, enten du søker et lån på 15.000 eller 30.000 kroner. Ud fra de veiledende renter, er følgende tre selskaper nogle av de billigste:

  1. Centum
  2. Axo Finans
  3. Bank Norwegian

Merk at det alltid vil avhenge av den enkelte kredittvurdering, så den skal bare brukes veiledende. Vi anbefaler at du søker på flere steder.

Instabank og Opp Finans er andre nettbanker du kanskje vil vurdere.

Hvem er best i 2021?

Med året akuratt startet er det vanskelig å spå hvem som kommer vinnende ut når året er over men det vil bli publisert oppdaterte tester året igjennom. Det er mange gjengangere som frekventerer disse testene men nykommere er også ofte innom å snuser.

Når man skal ut på nettet å lete etter forbrukslåntester og oversikter over lånetilbud så er det viktig at man tar en kikk på når testen er blitt gjennomført. Det er som nevnt ovenfor stor konkurranse og dette medfører at det hele tiden er forandringer som kan være svært gunstige for akuratt lånet du ønsker.

Dette gjelder uansett om man vil søke smålån, forbrukslån eller refinasiering, så det gjelder å være på vakt slik at man kan være sikker på at man har de beste mulighetene for å finne det aller beste lånet i den perioden man er inne i når man søker.

OBS: Husk på det alltid er dine personlige behov og situation, der bestemmer hva som er best for deg. Bruk kun artikkelen veiledende.

Innhent flere lånetilbud og finn ut

Når man så sitter der og har funnet seg et godt knippe med mulige kandidater hvor man ser at det gunstige lånetilbud ute å går så tar man rett og slett og søker på flere av de. Det er helt gratis og uforpliktende å søke og man sitter da med den store fordelen at man sitter der tilslutt med faktiske tilbud og kan ut ifra tilbudene sammenligne og finne det beste lånet som gir den laveste effektive renten og de beste betingelsene.

En sak man kan ha i bakhodet er at dersom man er klar over at man kommer til å innfri det hurtig bør man fokusere på å slippe unna gebyrer som etableringsgebyr etc. Vet man derimot at dette er et lån som vil ta litt tid så er det den effektive renten som bør være så lav som mulig.

Oppdatert januar 2021