Lån 5000 kr.

Noe som er blitt svært populært spesielt blant yngre nordmenn er små forbrukslån på 5.000 kr.. I oversikten du ser her finner du gode alternativer til nettbanker som tilbyr denne typen lån. Med denne oversikten kan man enkelt også sjekke de forskjellige selskapenes vilkår som for eksempel nivåene på den effektive renten.

Du kan søke gratis og uforpliktende.

 

I oversikten finner du lenker til alle disse selskapene slik at man kan klikke seg inn og lese mer nøye dersom det er noe man lurer på. Selv om man skal låne en liten sum penger er det viktig å sette seg inn i hva det innebærer og hva man forplikter seg til.

Søk forbrukslån på 5000 kroner

Når man så har vært gjennom registreringsprossessen hos en eller flere av selskapene i oversikten ovenfor er man da klar for å kunne benytte seg av muligheten til å motta penger på konto. Måten det foregår på er meget enkel.

Og vips er pengene på vei til kontoen din. Mange av de som tilbyr lån har konti i mange forskjellige banker noe som tillater de i mange tilfeller å kunne tilby umiddelbare overføringer.

Søk lån hos selskaper i Norge

Dette er en økende trend i Norge og stadig flere selskaper tilbyr lån på 5000 kr. Noe man må være obs på med denne lånetypen er at de kan faktisk være så og si gratis å benytte seg av sålenge man holder seg til forfallsfristene. Derimot går man over forfallfristen så påfaller det ofte høye avgifter og den effektive renten blir meget høy. Så derfor anbefaler vi å kun ta opp denne type lån når man er helt sikker på at man klarer å betale tilbake før forfall.

Kan jeg låne med betalingsanmerkning?

Som en del av registreringsprossessen som er nevnt ovenfor må man gjennom en kredittsjekk og de fleste av selskapene er svært restriktive til å låne ut penger til personer som har betalingsanmerkninger registrert på seg selv om det dreier seg om små summer.

Hvor raskt utbetales lånet på 5.000 kr.?

Vi kan alle få behov for å låne 5.000 kr. til uventede utgifter, en ny oppvaskmaskin eller kanskje noe annet. Men hvor fort kan du egentlig få pengene på konto når du søker? Få alle svarene her.

Andre lånemuligheter

Trenger du 5.000 kr. her og nå, da er et forbrukslån en mulighet. Hos mange selskaper kan du nemlig få pengene utbetalt allerede innen få dager, og derfor er hele prosessen fra søknad til utbetaling ganske kort. Det finnes dog også andre muligheter som du kanskje bør vurdere før du velger. Les mer om tre gode alternativer her:

Oppsparing

Det er alltid smart å ha penger på en sparekonto. Da har du nemlig noe satt til side til uventede utgifter som ekstraregninger, en reparasjon på bilen eller en vaskemaskin som må skiftes ut. En oppsparing er uten tvil den smarteste og beste måten å dekke uventede utgifter på av flere årsaker. Det er nemlig helt gratis for deg å ”låne” pengene fra din egen konto, og så trenger du ikke vente bare ett sekund på at pengene er tilgjengelige.

Kredittkort på 5.000 kr.

En annen mulighet er å bruke et kredittkort. Her er det nemlig mulig å betale med penger som du ikke har enda. Denne muligheten krever selvfølgelig at du har et kredittkort og en viss kredittgrense. Vær oppmerksom på at det kan bli dyrt å anvende denne metoden dersom du ikke fort kan dekke beløpet igjen. Renten på kredittkort er nemlig ofte ganske høy, og derfor blir det fort en dyr løsning dersom du har din konto i minus lenge.

Finansiering gjennom forhandleren

Hos mange butikker får du mulighet til å betale beløpet over lenger tid hvis det er snakk om dyre produkter. Det gjelder for eksempel hvis du skal kjøpe en ny PC, ny vaskemaskin eller noe annet. Her tilbyr mange betaling over flere måneder slik at du kan fordele utgiften over lenger tid og dermed unngå problemer i budsjettet.

Her er det viktig å undersøke hvilke vilkår som gjelder. Noen ganger er det nemlig dyre renter og gebyrer involvert i denne løsningen, og da bør du nok unngå det. Men hos andre kan du få en veldig fordelaktig avtale, som faktisk kan være billigere enn både kredittkort og forbrukslån.

 

Det viktigste er at du alltid undersøker dine muligheter på forhånd sånn at du får valgt den løsningen som er mest optimal for deg, og som koster minst penger i siste ende.