Santander Consumer Bank forbrukslån

Santander Consumer Bank er en del av en av verdens største finanskonserner, Banco Santander. De er samtidig nok en av de mest kjente navn blant online banker. De spesialiserer seg i bil- og fritidsfinansiering, men her vil vi ha fokus på deres tilbud av forbrukslån online.

Her kan du bli klokere på, hva de kan tilby deg og du kan sammenligne dem med andre långivere på markedet.

Om forbrukslån hos Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank tilbyr fleksible forbrukslån til private. Du kan selv sette sammen lånebeløp og nedbetalingstid, som passer presis til dine behov. Med et forbrukslån her kan du låne til presis det, du vil. Du trenger ikke engang redegjøre for formålet. Uansett om du skal låne til ny bil, oppussing av leilighet, en reise eller nye møbler, så kan du bruke et forbrukslån fra Santander Consumer Bank. Her får du følgende muligheter og vilkår:

  • Forbrukslån fra 10.000 – 350.000 kr
  • Nedbetaling over 1-15 år
  • Du skal ikke stille sikkerhet
  • Enkel søknad og svar umiddebart

Du kan altså lett sette sammen et forbrukslån hos Santander Consumer Bank, som egner seg til dine behov – uansett om du trenger et lite, mellomstort eller stort lån. Men det finnes selvfølgelig også noen krav, du må oppfylle for å kunne søke om et lån. Søknadskriteriene er, at du:

  • Er minst 25 år gammel
  • Er bosatt i Norge
  • Har en fast årsinntekt på minst 200.000 kr
  • Ikke har noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker

Oppfyller du disse krav, da kan du sende inn din søknad på selskapets nettside. Her fyller du ut et skjema med personlige opplysninger om deg og din økonomi samt informasjon om det lånet, du ønsker. Det krever bare et par minutter å sende inn din søknad, og du får svar i løpet av kort tid.

Det er alltid gratis og uforpliktende å søke om et forbrukslån, så du kan godt søke hos Santander Consumer Bank uten å være sikker på, at du vil velge deres tilbud.

Erfaring med Santander Consumer Bank

På Trustpilot har kundene gitt den danske avdelingen av Santander Consumer Bank en vurdering på 6,8 ut av 10. Det finnes veldig få anmeldelser av den norske, og det er derfor vanskelig å bruke denne til å vurdere banken. Santander Consumer Bank tilbyr en rekke andre tjenester en forbrukslån, så det er viktig å huske, at disse anmeldelser er basert på banken som helhet. Dog viser en forholdsvis høy score, at kundene føler sig rettferdig behandlet, og at banken tilbyr en god service. Derfor kan du føle deg trygg, hvis du velger å ta opp et lån hos de.

Santander Consumer Bank får forholdsvis høy score på diverse portaler, og de får generelt gode anmeldelser og omtale på nett. Det skal fremheves, at de har konkurransedyktig rente, mulighet for lån uten etablerings- og termingebyr samt store intervaller for lånebeløp og nedbetalingstid.

Konklusjon

Santander Consumer Bank er et selskap, som tillater deg å sette sammen et forbrukslån, som passer perfekt til dine behov. Trenger du et lite eller mellomstort lån, da kan du slippe for å betale etableringsgebyr og termingebyr, som ellers kan være dyrt hos andre. De kan tilby en forholdsvis lav effektiv rente, spesielt hvis du skal søke et stort beløp over lang tid. Generelt er de en stor og anerkjent bank, som får gode anmeldelser av kunder og på diverse portaler.

Du kan føle deg helt trygg ved å søke om et lån hos Santander Consumer Bank.

Husk på, at du søker helt gratis og uforpliktende. Så du kan alltid sende inn en søknad til både Santander Consumer Bank (og en rekke andre långivere) og slik sammenligne dine tilbud. På den måten finner du det beste og billigste forbrukslån hos deg.