Opp Finans forbrukslån anmeldelse

OPP Finans er ett av de mest populære valg, når det gjelder forbrukslån i Norge. Men hva kan de egentlig tilby, og hvilke anmeldelser og vurderinger får de?

Her får du et overblikk over, hva du kan forvente av et forbrukslån hos OPP Finans.

Om forbrukslån hos Opp Finans

Långiveren gir deg muligheten for å sette sammen et forbrukslån, som passer perfekt til dine behov. Du kan nemlig velge i brede intervaller for nedbetalingstid og beløp, og du kan bruke pengene presis, som du vil. På den måten kan du få den månedsprisen, som passer deg, og som du har råd til. Med et forbrukslån hos OPP Finans får du helt spesifikt:

  • Lån mellom 10.000 og 500.000 kr
  • Nedbetalingstid over 1-15 år

Husk, at du må hente inn et tilbud for å se, hva långiveren kan tilby deg. Renten avhenger nemlig av din kredittvurdering og det beløp du ønsker. Det finnes selvfølgelig også noen krav, du må leve opp til, hvis du skal søke hos OPP Finans. Oppfyller du disse, da kan du sende inn en uforpliktende og gratis søknad på hjemmesiden:

  • Du må være fylt 21 år
  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger
  • Du må ha en inntekt på minst 200.000 kr i året

En av de billigste i Norge

OPP Finans ligger blant de billige online forbrukslån i Norge. Dette ses tydelig på alle sider, som sammenligner forbrukslån. Her legger de seg på en solid 1. eller 2. plass på langt de fleste sider, og dette skyldes ikke minst den lave effektive rente. De får også poeng for å ha så brede intervaller for lånebeløp og nedbetalingstid. Ikke mange selskaper kan konkurrere med lån mellom 10.000 og 500.000 kr og nedbetalingstid mellem 1-15 år.

Du kan i høy grad selv bestemme vilkårene slik at du kan sette sammen et forbrukslån, som passer perfekt for deg. Og det gjelder uansett, om du skal låne til ny bil, båt, oppussing av leilighet, en ferie med familien eller uforutsette utgifter.

Se også: Store forbrukslån opptil 400.000 kr.

Opp Finans erfaringer

På Forbrukslånhjelpen.no får OPP Finans en score på 4,2 av 5 basert på 28 forskjellige anmeldelser. En veldig høy vurdering, som man bare kan være stolt av. Og andre sider er også enige. Forbrukslåntesten.no gir de 4 av 6 stjerner og nevner, at de har beste til-og-fra rente samt ble nummer 2 blant alle forbrukslån i 2015.

OPP Finans får altså generelt veldig gode anmeldelser og vurdering på diverse portaler på nett. Det tyder på en god service, høy brukervennlighet og fornøyde kunder. Den høye plassering på de forskjellige sammenligningssider viser samtidig, at de har en veldig konkurransedyktig rente og gode vilkår.

Du kan selvfølgelig søke helt gratis og uforpliktende på nettsiden, så du også kan se, om OPP Finans er den riktige långiver for deg. Husk alltid å sammenligne med andre selskaper for å finne ditt billigste og beste forbrukslån.