For Financier spesialiserer seg nemlig på forbrukslån og kredittkort med lav rente.

Hos Financier trenger du bare utfylle én søknad som blir videresendt og vurdert av opp til 20 forskjellige banker samtidig – så du mottar opp til 20 uforpliktende lånetilbud, hvor du selv kan sammenligne pris og velge det beste tilbudet.

Når du sender inn en søknad gjennom systemet, forstår bankene at du kommer til å motta flere lånetilbud. På denne måten blir det mer konkurranse for å få deg som kunde, og du ender som regel opp med lavere renten enn hvis du søkte hos hver enkelt bank.

Financiers fokus på brukervennlighet, transparens og kundetilfredshet gjør dem til et attraktivt valg for mange kunder.

Tjenester tilbudt av Financier

Financier tilbyr lån på opp til 600 000,- hvor du selv helt fritt styrer hva du ønsker å benytte lånet til. Enten det er en ny bil, oppussing av hjemmet, dekning av uforutsette utgifter eller refinansiering av dyr gjeld, til en rente du kan leve med.

De tjenestene Financier tilbyr, dekker over nye forbrukslån, refinansiering av eksisterende lån, samt kredittkort med lav rente.
Bedrifter kan søke om lån for oppstart, ekspansjon, eller for å håndtere likviditetsbehov. 

Financier kan også være en hjelp til å etablere mer overblikk, hvis det er rot i privatøkonomien. Du kan f.eks velge å refinansiere alle dine smålån og kredittkort, så du får alt samlet til ett lån med en lav effektiv rente. Eller å få ryddet opp i dine betalingsanmerkninger og få en bedre økonomi med sikkerhet i boligen.

I tillegg tilbyr Financier investeringsprodukter som aksjer, obligasjoner, og fond, som alle kan skreddersys etter kundens risikoprofil og økonomiske mål. Denne brede tjenesteporteføljen gjør Financier til en allsidig aktør i finansmarkedet, i stand til å møte de fleste økonomiske behov.

Bakgrunnen til Financier

Siden 1985 har Financier formidlet lån og refinansiering til privatpersoner og hjulpet hundretusenvis av mennesker til å få en bedre økonomisk hverdag med lavere rente og lån de kan leve med.

Financier er en del av Motty og ble etablert med visjonen om å demokratisere tilgangen til finansielle tjenester. Grunnleggerne, en gruppe erfarne finansfolk og teknologieksperter, ønsket å skape en plattform som kombinerer avansert teknologi med dyptgående finanskompetanse. Med dette som grunnlag, har Financier vokst til å bli en betrodd aktør i finanssektoren, kjent for sin innovative tilnærming og kundeorienterte tjenester.

Deres evne til å utnytte teknologi for å forbedre finansielle tjenester har ført til et produkt som er både brukervennlig og pålitelig. Dette gjør det mulig for kundene å få tilgang til avanserte finansielle verktøy som tidligere var forbeholdt en liten elite.

Slik kommer du i gang med Financier

Det er enkelt å komme i gang med Financier. Du starter med å besøke hjemmesiden, hvor du oppretter en konto ved å fylle ut nødvendig informasjon. Etter registreringen kan du utforske de forskjellige tjenestene som tilbys, og enkelt søke om lån eller investeringsmuligheter direkte fra din egen konto. Det er gratis og helt uforpliktende å søke – og du velger selv hvilke lånetilbud du vil ta i mot.

Tilbudene du mottar gjelder i 30 dager. Hvis du ikke ønsker å oppta lånet likevel, etter å ha mottatt tilbudene, så står det deg helt fritt å bare avslutte prosessen. 

For dem som trenger hjelp, tilbyr Financier kundesupport som er tilgjengelig for å svare på spørsmål og gi veiledning. Med lang fartstid i bransjen har Financier dyktige medarbeidere som kan hjelpe deg gjennom prosessen.

Fordeler

Financier tilbyr mange fordeler til sine kunder:

  • Enkel tilgang: Alle tjenestene er tilgjengelige online, noe som gjør det lett å håndtere dine finansielle behov uten å forlate hjemmet.
  • Transparens: Klar og tydelig informasjon om alle tjenester og kostnader, slik at du alltid vet hva du betaler for.
  • Effektive prosesser: Raske søknadsprosesser for lån og investeringer, som sparer deg tid og stress.
  • Kundetilfredshet: En høy grad av kundetilfredshet oppnås gjennom personlig rådgivning og support.
  • Tilpassede løsninger: Skreddersydde finansielle løsninger som passer dine spesifikke behov.

Disse fordelene gjør Financier til en attraktiv løsning for både privatpersoner og bedrifter som ønsker en pålitelig og effektiv finanstjeneste.

Financier’s tilbud

Financier skiller seg ut ved å tilby:

  • Konkurransedyktige renter på lån: Attraktive renter som gjør det økonomisk gunstig å låne penger.
  • Uforpliktende søknadsprosess: En gratis og uforpliktende søknadsprosess.
  • Tilpasset rådgivning: Personlig finansiell rådgivning som hjelper kunder med å nå sine økonomiske mål.
  • Digital plattform: En brukervennlig digital plattform som gjør det enkelt og gjennomskuelig for kundene.

Denne kombinasjonen av konkurransedyktige tilbud og en solid digital plattform gjør Financier til en ledende aktør innen digitale finanstjenester.

Kontakt

Financier har kontorer i Fredrikstad, men har gjort det enkelt for alle å komme i kontakt med dem. Kundeservice kan nås gjennom deres hjemmeside, hvor du finner deres kontaktinformasjon og de kan nås enten på mail: [email protected] eller telefon: +47 69 36 06 66. Financier tilbyr også personlig rådgivning for kunder som ønsker mer skreddersydd hjelp.

FAQs

Hvordan søker jeg om et lån eller en finansiell tjeneste hos Financier?

For å søke om et lån eller annen finansiell tjeneste hos Financier, går du ganske enkelt til deres hjemmeside, registrerer en konto, og følger instruksjonene for den spesifikke tjenesten du er interessert i. Prosessen er intuitiv og brukervennlig.

Hva slags investeringsmuligheter tilbyr Financier?

Financier tilbyr et bredt spekter av investeringsmuligheter, inkludert aksjer, obligasjoner og fond. De har produkter som passer både for de som ønsker lavrisiko investeringer og de som søker høyere avkastning gjennom mer aggressive investeringer.

Hvordan kan jeg kontakte Financier’s kundeservice?

Financier’s kundeservice kan kontaktes via deres hjemmeside. Her finner du både deres e-post og telefonnummer til deres kundestøtte, samt en omfattende FAQ-seksjon for rask hjelp.

Hvorfor velge Financier?

For å oppsummere kan Financier være et godt sted å starte, hvis du er ute etter en trygg plattform som er helt gratis å bruke og hvor du ikke er forpliktet til å ta imot tilbudene du får. Enten til hvis du trenger et nytt lån til noe du går og drømmer om, eller bare ønsker å rydde opp i økonomien din for å få bedre vilkår du kan leve med.

Financier
4.5/5