Komplett Bank forbrukslån anmeldelse

Vi vil gjerne hjelpe deg til å få et bedre overblikk over dine muligheter for å ta opp et forbrukslån på nett. Derfor har vi her på siden laget en oversikt over vilkår, muligheter, fordeler og ulemper hos forskjellige långivere. Her gjelder det norske Komplett Bank.

Om forbrukslån hos Komplett Bank

Hos Komplett Bank har du følgende muligheter:

Komplett Bank er en norsk bank, som tilbyr forbrukslån og andre finansielle tjenester til private. De tilbyr et forbrukslån, som de velger å kalle ‘Fleksibelt Lån’. Det skyldes, at du får stor fleksibilitet og frihet med et lån fra Komplett Bank. Du får nemlig tildelt en låneramme, som du kan bruke, som du vil.

Bruker du ikke alle pengene, da betaler du heller ikke for det, du ikke har lånt. Slik kan du søke om en større låneramme, enn du egentlig trenger, uten å betale ekstra for det. På den måten slipper du for å søke om et nytt lån, dersom du får behov for mer.

For å søke hos Komplett Bank må du oppfylle to grunnleggende krav:

  • Du må være fylt 20 år
  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker.

I tillegg foretar banken en kredittvurdering av deg. Det finnes ingen egentlig nedre grense for inntekt, men banken vurderer din økonomiske situasjonen og avgjør med denne, hvilken låneramme, du skal tildeles. Jo bedre kredittvurdering, jo bedre vilkår og jo lavere rente. Derfor må du alltid sende inn en søknad for å se presis, hva banken kan tilby deg.

Se hv

En populær långiver i Norge

Komplett Bank ligger nesten alltid blant topp 3, når man ser på forskjellige portaler, som sammenligner forbrukslån. De har fokus på den ansvarlige finansiering, og de legger stor vekt på kundens tilfredshet. Dette gir tydelige resultater, siden Komplett Bank er blant Norges mest populære långivere.

Gå til Komplett Bank - lån opptil 400.000 kr.

Annonse

Se hvor du også kan låne fra 10.000 kr. her.

Erfaring med Komplett Bank

På en av de største sider til sammenligning, Forbrukslåntesten.no, legger Komplett Bank seg helt i topp. Med 5 av 6 stjerner legger de seg på en solid 2. plass blant de mange selskaper. De får ros for stor fleksibilitet, god kundeservice og brukervennlighet. Samtidig fremheves det, at både søknad og utbetaling er relativ enkelt. Eneste kritikk er etableringsgebyret, som kan komme helt opp på 1950 kr (blant markedets høyeste for store forbrukslån).

Hos en lang rekke andre portaler, blant annet den forholdsvis anerkjente Kredittesten.no, får banken også en veldig god vurdering. Generelt får de mye ros for en lav rente, store intervaller og frihet i forhold til avdragsfrihet og nedbetaling. Derfor kan du regne med, at du kan få et veldig bra tilbud hos Komplett Bank samt en super service og håndtering.

Er de verdt å søke hos?

De mange gode anmeldelser av Komplett Bank og den høye kundetilfredshet betyr, at du helt trygt kan søke hos denne långiveren. Det er alltid gratis og uforpliktende å sende inn en søknad, så det finnes ingen fare ved å hente inn et tilbud. En fordel med Komplett Bank er, at de er en norsk bank. De er medlem av banksikringsfondet og har konsesjon fra Finanstilsynet.

Det finnes altså noen anerkjente og trygge rammer bak banken, som sikrer deg en god og sikker opplevelse som kunde. Så trenger du ekstra penger til oppussing av leilighet, ny bil eller båt, en ekstra ferie eller noe helt annet, da kan du med fordel sende inn en søknad til Komplett Bank og se, hva de kan tilby deg.