Lån til oppussing av bad, kjøkken eller stue

Mange går med et ønske om å pusse opp hjemme og det er blitt svært vanlig å ta opp et forbrukslån for å kunne gjennomføre sine planer.

Et forbrukslån giver penger, man kan bruke til så og si hva men enn måtte ønske. Oppussing er en verdiskapende investering i eget hjem og mange bruker oppussing som en måte å kunne øke verdien på huset eller leiligheten.

De rommene i huset som øker verdien mest under oppussing er baderom og kjøkken tett etterfulgt av stuen.

Søk lån enkelt online

Den enkleste måten er å søke om et forbrukslån online. Her finner du gode oversikter med forskjellige selskapers vilkår, gebyrer og hvilken effektiv rente som tilbys på de forskjellige låneeksemplene.  Man fyller ut et enkelt online søknadsskjema hvor man oppgir personnummer, ønsket lånebeløp og nedbetalingstid samt at enkelte ønsker opplysninger om inntekt.

Spesielt om man skal søke et litt større forbrukslån. Man kan låne helt opp til 500.000 kroner hos enkelte og da kreves det naturlig nok mere dokumentasjon enn om lånet er lite. Dine muligheter og sjansene for å bli godkjent, avhenger veldig mye på hvor de pengene du søker. Derfor kan det være forskjeller avhengig av om du f.eks. ønsker å låne 15000 eller låne 35000 kroner.

Etter at dette online skjemaet er innsendt foretar finanseringsselskapet en kredittsjekk og en vurdering av nedbetalingsevne i forhold til ønsket lånesum. Dette foretas meget hurtig og man får i de aller fleste tilfeller svar i løpet av kort tid. Får man positivt svar så mottar man et uforpliktende lånetilbud.

Det er en stor fordel å søke hos flere forskjellige utlånere slik at man kan sammenligne deres forskjellige vilkår og spesielt den effektive renten. Deretter når man har funnet det aller beste lånet fyller man ut tilbudet som man vanligvis signerer på gjennom å bruke sin bank ID. Når dette er sendt ut kan man vente på at pengene kommer på konto.

Oppussing av bad

Badet er det som øker verdien på boligen aller mest og er også det som man i de fleste tilfeller må ha fagpersoner til å utføre jobben for en. Dette er viktig å tenke på når man skal pusse opp. Å utføre arbeid i våtrom krever våtromssertifikat noe som også gjør denne typen oppussing mer kostbar enn om man gjør det på egen hånd

Oppussing av kjøkken

Med kjøkkenet er det mere man kan gjøre om man er en gjør det selv person. Men også på kjøkkenet er det våtromsarbeid og elektrisk arbeid som må gjennomføres av fagpersoner.

Oppussing av stue

Stuen er det rommet man befinner seg i aller mest sålenge man er våken og derfor er det mange som velger å pusse opp akuratt dette rommet først. Her kan man gjøre mye på egen hånd og designe der man oppholder seg til å passe ens behov best mulig.