Låne penger til vedovn

Hva er mer koselig enn en varm vedovn på en kald vinterdag? Vedovner er både flotte og koselige, og så skaper de ekstra varme uten å bruke strøm.

Du kan låne penger til vedovn på nett allerede i dag og få råd til presis den modellen, du drømmer om.

Vi hjelper deg til å finne det beste og billigste forbrukslån til deg slik atd u kan spare både tid og penger.

 

Søk forbrukslån til vedovn online

Som regel krever det veldig lite å bli godkjent til et forbrukslån. Du må møte selskapets aldersgrense og krav om inntekt, og så kan du ikke ha noen betalingsanmerkninger. Det finnes selvfølgelig unntak til dette, men slik er søknadskriteriene hos de fleste selskaper. Du søker på selskapets egen hjemmeside ved å fylle ut skjema. Alt skjer online, noe som gjør prosessen mye enklere enn hos banken.

I tillegg er det alltid gratis og uforpliktende å sende inn en søknad, så du kan alltid undersøke dine muligheter.

Du kan låne penger til vedovn hos alle selskaper, som tilbyr online forbrukslån. Det finnes nemlig ingen krav om, hva du kan bruke pengene til. Du kan låne alt mellom 5.000 og 500.000 kr, og du velger selv nedbetalingstiden. På den måten er det lett å sette sammen et forbrukslån, som passer til dine behov og ditt budsjett. Så finn prisen på din vedovn på nett, finn ut hvor mye du trenger å låne og send inn din søknad i dag. Da kan du ha pengene på konto allerede i morgen.

Velg ca. beløp til høyre for å komme i gang med lånesøknad.

 

En vedovn er bra for inneklima

En vedovn er et lukket ildsted og bruker derfor langt mindre luft enn en peis. Det minimerer risikoen for røyk i rommet, som kan gi astma og andre problemer. De nye vedovner på markedet er med til å skape et utrolig godt inneklima, og samtidig forurenser de ikke luften ute. Velger du å låne penger til en vedovn, da kan du samtidig spare på den andre varmen i hjemmet. Det er dog viktig å si, at et ildsted vanligvis ikke kan fungere som primær varmekilde i Norge.

Gode tips for å velge vedovn

Først og fremst er det viktig å velge en ny modell. Har du en gammel, så skift den ut med en nyere. De gamle modeller er mindre effektive, forurenser luften ute i høy grad og kan også påvirke ditt inneklima dårlig. De nye, rentbrennende modeller reduserer partikkelutslippet og bruker mindre ved for å skape mer varme.

Derfor er de en god investering. Du må også tenke over størrelsen, som har betydning for flere ting: hvor mye plass kan den ta opp i rommet og hvor mye varme skal den produsere? Det er bedre å velge en liten vedovn, som jobber for fullt enn å ha en stor, som bare jobber halvt.

Sjekk alltid prisen hos forskjellige forhandlere, når du har funnet den riktige modellen for deg. Du kan spare mye penger på å sammenligne forskjellige tilbud. Når du har valgt, da kan du sette sammen ditt forbrukslån og låne penger til vedovn på bare én dag. Da er du klar til vinterens kalde kvelder.