Lån til ombygging av leilighet og annen bolig

Mange ønsker å renovere eller bygge om boligen for å oppnå et flottere, mer moderne og mer personlig utseende i hjemmet. Det kan være nødvendig fordi kvaliteten på det gamle bygget har blitt så dårlig, eller det kan være for å få en bolig som passer bedre til dine behov eller til din personlige smak.

Uansett hva, så kan det være et dyrt prosjekt å bygge om leilighet eller hus, og derfor kan det være nødvendig å ta opp et lån for å få råd. Vi ser på dine muligheter for å låne penger til ombygging og gir deg gode råd med på veien.

Vil du låne penger til ombygging?

På nett kan du låne penger til presis det du vil ved å ta opp et online forbrukslån. Her spiller det nemlig ingen rolle hva du har tenkt å bruke pengene til, og du trenger ikke angi formålet på noe tidspunkt. Derfor kan du selvfølgelig også låne penger til ombygging, oppussing og mye mer.

Du kan finne selskaper som tilbyr alt fra helt små beløp og til de helt store, og derfor kan du faktisk låne alt mellom et par tusen og flere hundre tusen kroner til ditt prosjekt. Du velger også selv løpetiden, slik at avdragene blir tilpasset til din økonomiske situasjon og dine ønsker.

Vi har samlet alle de forskjellige muligheter som finnes for forbrukslån i Norge. Det har vi gjort for at det skal bli enklere for deg å finne det beste og det billigste forbrukslån. Her på siden finner du forskjellige oversikter som gir deg all den nødvendige informasjon om selskapene: Beløp, løpetid, rente, krav til forbrukeren, gebyrer, vilkår, svartid osv.

Slik kan du finne frem til de selskaper som er relevante for deg ved å sortere i mulige beløp og krav til forbruker. Og da gjelder det bare om å sende inn en uforpliktende søknad til flere forskjellige selskaper for at du i siste ende kan sammenligne dine tilbud og velge det billigste.

Husk på at du bør se på den effektive renten når du leter etter det billigste lån til ombygging av bolig.

Relatert på Beste-forbrukslån.com: Lån til oppussing av bad og kjøkken

Gode råd til ombygging av leilighet

Et godt råd når du skal bygge om, er alltid å legge et budsjett på forhånd. Du kan hente inn uforpliktende tilbud fra håndverkere, søke opp prisen på materialer osv. for å kunne legge en plan for hva du forventer å bruke. Det er veldig smart for å unngå ubehagelige overraskelser, og for å vite hvor mye du ca. må låne.

Det gjelder uansett om du skal pusse opp eller bygge om leilighet. I leiligheten er det som regel kun snakk om et par rom, og det kan være smart å prioritere slik at du begynner med de som er viktigst for deg å få bygget om. Slik er du sikker på at du ikke står igjen med det verste til slutt og har brukt opp alle pengene.

Gode råd til ombygging av hus

Huset er gjerne et større prosjekt, fordi det kan være snakk om flere bad, mange soverom osv. Til gjengjeld må du ikke ta så mye hensyn til de andre beboere som du må i leilighet, og du kan fritt endre det du vil både ute og inne. Her kan det være smart å velge samme håndverkere eller selskap til hele prosjektet, fordi du som regel da vil få en raskere service, et mer effektivt arbeide og en billigere samlet pris.

Det kan være en god idé å begynne i ett område av huset, f.eks. én etasje, slik at du fortsatt kan bo i huset og har minst ett fungerende toalett osv.