Finansiering av nytt gulv

Planlegger du å legge nytt gulv i leiligheten eller huset, eller ønsker du kanskje tepper i hele rommet eller tilmed hele boligen? Det kan være dyrt med utgifter til både materialer og eventuelt håndverkere, og derfor er det ikke alltid plass i budsjettet.

Trenger du litt ekstra penger til finansiering av nytt gulv, da kan du vurdere å ta opp et lån. Én mulighet er å velge et online forbrukslån, noe som gir deg pengene i løpet av kort tid, og som gir deg veldig stor frihet og fleksibilitet til å bruke pengene på presis det du ønsker.

Her ser vi nærmere på dine muligheter for finansiering av nytt gulv.

Lån til nye tepper & tregulv

Den store fordelen med et online lån er at du kan bruke pengene presis som du vil. Derfor kan du selvfølgelig også bruke de til å kjøpe nye tepper, kjøpe materialier til et flott tregulv og til betaling av håndverkere som kan hjelpe deg med å oppnå det flotteste resultatet. Uansett hvilke planer du har for ditt nye gulv, så kan et forbrukslån brukes til finansieringen.

Her trenger du nemlig ikke angi hva formålet med lånet er, og du kan fritt endre mening etterfølgende og bruke pengene på noe annet. Du velger også selv beløpet, og derfor kan du både bruke penger til de store, dyre tregulv eller til et mindre, billigere gulvteppe.

Det er smart å legge et budsjett eller en plan på forhånd slik at du kan se hvor mye penger du forventer å bruke på ditt nye gulv. Da unngår du nemlig å låne for lite, og du unngår samtidig å låne for mye slik at det blir unødvendig dyrt å betale tilbake pengene.

Velg en nedbetalingstid som passer til deg og din økonomi, velg et beløp som passer til dine behov, og send inn din uforpliktende søknad for å se hvilke muligheter du har.

Sammenlign online gulvfinansiering med oss

Vi vil gjerne hjelpe deg til å finne det billigste forbrukslån til nytt gulv, og derfor har vi samlet en rekke informasjoner som skal hjelpe deg til å sammenligne dine muligheter. Her på siden finner du oversikter over forskjellige långivere på markedet, og du kan lett finne de som er relevante for deg.

Bruk oversikten til å finne alle de nødvendige opplysninger, velg ut et par forskjellige selskaper og send inn din uforpliktende søknad. Husk på at du først kan se ditt endelige og personlige lånetilbud når du har sendt inn en søknad.

Fordeler og ulemper ved å velge tepper

Tepper er som regel en billigere løsning enn å legge helt nytt tregulv, og de er herlige å ha på vinteren der de holder gulvet varmt og mykt. De er opplagt for deg som har dyr eller barn som leker på gulvet, fordi du ikke får skader og riper som du gjør i tregulv.

Derfor er de veldig holdbare, og du kan ha glede av de i mange år. Samtidig skaper de en koselig og varm stemning i hjemmet, og du kan fritt velge en design og en farge som passer inn i din innredning.

Fordeler og ulemper ved å velge tregulv

Tregulv er som regel dyrere, og du risikerer som sagt at det fort kommer skader på det. Til gjengjeld er tregulv utrolig vakre, og velger du et kvalitetgulv er du sikker på et veldig slitesterkt produkt. De er mye enklere å rengjøre enn gulvtepper, fordi det ikke setter seg fast hår eller klistrede ting, og fordi det er enklere å tørke av vann, juice osv. slik at det ikke kommer flekker.

Derfor kan også tregulv være en veldig smart løsning dersom du vil unngå flekker eller å måtte skifte ut gulvet i løpet av kort tid igjen.