Klikklån anmeldelse

Det kan være vanskelig selv å skape et overblikk over de forskjellige långivere på markedet. Derfor vil vi gjerne hjelpe deg med dette. Her på nettsiden finner du en beskrivelse av en rekke forskjellige selskaper. Her vil vi se nærmere på Klikklån, som tilbyr små til mellomstore forbrukslån til private.

Lånemuligheter og krav

For å søke hos Klikklån må du:

  • Være fylt 25 år
  • Være norsk statsborger og registrert i Folkeregisteret i minst 2 år
  • Ha fast inntekt
  • Ikke være registrert med betalingsanmerkninger

Oppfyller du disse kriterier, da er det mulig for deg å få et forbrukslån hos dem. På nettsiden kan du sende inn en uforpliktende og gratis søknad for å se, hva de kan tilby deg.

Som sagt avhenger renten av din kredittvurdering. Jo høyere ‘score’ du får, jo lavere rente kan de tilby deg. Du får også en lavere rente ved høye beløp enn lave, og ved lang nedbetalingstid i forhold til kort.

I oversikten har man beregnet etter den lavest mulige renten med dette beløp og nedbetalingstid. Husk, at du aldri kan se ditt presise tilbud, før du har sendt inn en søknad. Du kan altså ikke regne med en rente som den over, fordi det avhenger av din søknad.

Gå til Klikklan.no og søk opptil 40.000

Annonse

 

Klikklån erfaringer

Det finnes en rekke forskjellige sider, som sammenligner forbrukslån på rente, vilkår, gebyrer osv. Disse kan brukes til å få et inntrykk av långiverens kvalitet. Det er selvfølgelig ikke full enighet blant de forskjellige sider, men Klikklån får generelt en bra vurdering av de fleste. For eksempel får de 4 ut av 5 stjerner på Kredittesten.no.

De sider, som gir Klikklån en litt lavere score, har ofte samme grunn til dette: Klikklån tilbyr et relativt smalt intervall for lånebeløp, sammenlignet med andre. Dette er dog ikke relevant kritikk, dersom du ikke trenger låne mer enn de 40000 kr. Samme gjelder for nedbetalingstiden, som ‘bare’ går opp til 5 år.

Se også: Oversikt over hvor du kan søke forbrukslån på 40000 online.

Verdt å søke hos?

Dersom du har behov for et forbrukslån på 10.000 – 150.000 kr, da kan Klikklån være en veldig relevant selskap for deg. Du får forholdsvis lav rente, tydelige vilkår samt enkel søknad. Det er selvfølgelig viktig, at du har en fast inntekt og er over 25 år – ellers må du velge en annen långiver.

Oppfyller du kravene, da kan du trygt sende inn en søknad på nettsiden og få et gratis og uforpliktende tilbud på, hva Klikklån kan tilby deg.