Vilkår

Det gjelder følgende vilkår ved bruk av Beste-forbrukslån.com.

Om nettstedet

Beste-forbrukslån.com er et kommersielt nettsted som mottar kommisjon når du gjennomfører en søknad eller blir godkjent til et lån. Det er med til å sikre at vi løpende kan vedlikeholde og forbedre nettsiden, slik at du får mest mulig glede av den. Vi samarbeider med de långivere vi presenterer på beste-forbrukslån.com og derfor skal du ikke forvente å finne alle selskapene på nettstedet..

Vi fremviser relevante oversikter på nettsiden for å gi deg oversikt og gjøre deg klokere på de enkelte långiveres forhold. Det kan være i form av renter, søknadskrav, svartid og lignende.

Av den grunnen må alle sider, artikler og oversikter brukes veiledende. Det gjelder spesielt for de sider som handler om de billigste og beste fordi det alltid vil være en individuell vurdering. Du kan derfor med fordel undersøke markedet videre på egen hånd, dersom du vil være helt sikker på å finne den beste/billigste løsningen.

Informasjonskapsler

Beste-forbrukslån.com bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen generelt. Informasjonskapsler er en tekstfil som lagres på enheten din. Nettsiden inneholder informasjonskapsler fra tredjeparter som innebærer følgende:

  • Google Analytics
  • Adservice A/S

Ønsker du å blokkere eller slette informasjonskapsler, kan du gjøre det på følgende måter, avhengig av om du bruker Chrome, Firefox eller Internet Explorer:

Ved å gjøre dette vil du dog kunne oppleve at innholdet og brukeropplevelsen reduseres, eller at noen deler av nettsiden ikke fungerer optimalt.

Personvern

Beste-forbrukslån.com er låneformidler og samler derfor ikke inn personlige opplysninger om våre brukere. Vårt bruk av Google Analytics og annonsenettverket Adservice A/S gjør oss i stand til å samle inn data om atferd, mest brukte kampanjer, mest besøkte sider på nettstedet og lignende. Ikke mer enn det.

Vi har derfor verken navn, adresse, mobilnummer eller e-post på våre besøkende. For vårt primære formål er kun å veilede deg til den beste løsning for dine behov.

Ansvarsfraskrivelse

Beste-forbrukslån.com fraskriver seg ansvaret fra de aktiviteter og lån du gjennomfører hos eksterne långivere. Vi fungerer kun som formidler. Av samme grunn vil låneselskapenes vilkår, priser og forhold alltid være gjeldende over de informasjoner du finner på vår side og i oversikter. Kontakt oss gjerne dersom du opplever informajson som bør rettes.

Vi kan på ingen måte garantere at du finner det beste og/eller billigste lånet gjennom vår tjeneste. Det er kun vår intensjon å fremvise de førende selskaper som vi mener du bør vurdere i den forbindelsen. Det er selvfølgelig en subjektiv vurdering, presis som det er individuelt hvilke lånetilbud & renter du mottar retur.

Kontaktinformasjon

Vestergade 65
5000 Odense C.

Beste-forbrukslån.com drives av SEO Butler ApS.
Org. nr. DK39690535