Låne penger til bryllup

Med et forbrukslån kan du låne mellom 5.000 og 600.000 kr. Du velger selv beløp og nedbetalingstid, noe som gir deg veldig stor fleksibilitet. Disse pengene kan du bruke presis, som du vil – og selvfølgelig også på et bryllup. For å finne den beste løsningen må du undersøke markedet nøye. Det finnes nemlig mange selskaper, og renten varierer veldig hos de forskjellige.

Søk forbrukslån til bryllup

[adservice-comparison-feed-iframe]

Et bryllup er uten tvil en av livets største begivenheter. Det er en dag, som skal være full av kjærlighet og glede. Men hvis du har begynt bare litt på planleggingen, da har du sikkert også funnet ut, at det ikke er en billig fest å.

Du må betale for lokale, brudekjole, giftering, mat, drikke, servering, fotograf og mye mer. Og spesielt hvis du har med mange gjester, da blir prisen høy. Heldigvis har du muligheten for å låne penger til bryllup slik at du kan få den dagen, du alltid har drømt om.

Søk gratis om forbrukslån til bryllup

Det er alltid helt gratis og uforpliktende å søke om et forbrukslån. Så er du i tvil om du vil finansiere ditt bryllup med et lån, da kan du alltid sende inn en søknad for å se dine muligheter. Du kan nemlig først se ditt endelige tilbud, når du har sendt inn en søknad.

Tilbudet er basert på din økonomi, beløp og nedbetalingstid. Du søker enkelt på selskapets egen nettside ved å fylle ut skjema med informasjon om deg og din økonomi. Det krever bare få minutter, og du får gjerne svar innen en time. Så vurderer du å låne penger til bryllup, så send inn en søknad.

Da kan du smamenligne dine tilbud med andre muligheter for finansiering, og du kan se, om du har råd til å låne penger. Vi har relevante oppføringer enten du trenger et forbrukslån på 35.000 eller større forbrukslån på 100.000.

7 råd hvis du skal planlegge bryllupet

Det er ikke helt enkelt å sitte med planleggingen til bryllup selv. Derfor har vi laget en liste over 7 gode tips, som kan hjelpe deg i prosessen:

  1. Start tidlig. På denne måten får du mindre stress, og du kan ofte booke lokaler mm. billigere.
  2. Bli enige. Vil dere ha et stort eller lille bryllup? Hvor skal festen være? Snakk om alle tingene og forsøk å finne en løsning, som begge er fornøyd med.
  3. Gjestelisten. Jo flere gjester, jo dyrere blir bryllupet. Men samtidig er det en stor dag, og dere vil sikkert gjerne ha med alle vennene. Finn ut hvem som skal inviteres og spar penger på ikke å invitere de, dere er i tvil om.
  4. Spar penger på maten. Dere trenger ikke ha en treretters meny. Ofte er fingermat en like fin løsning, og dere kan spare mye penger på dette.
  5. Unngå fri bar. Det er selvfølgelig fristende, men gjestene har sikkert ikke noe problem med å betale for egen drikke etter middagen. Og dere kan spare mye penger på dette.
  6. Husk, at det er deres bryllup. Gå med deres egen magefølelse og velg det, dere blir fornøyd med. Det er deres dag, ikke gjestenes.
  7. Legg et budsjett. Dette er veldig viktig, uansett om du velger å låne penger til bryllup eller ikke. Legg et realistisk budsjett, før dere begynner, så dere vet, hvor mye dere kan og vil bruke.