Forbrukslån til julegaver

Har du en stor familie eller mange venner som forventer julegaver til desember? Da vet du også, at dette kan være noen veldig dyre kjøp. Selvom prisen på hver enkelt gave ikke trenger være så høy, så kan det fort komme opp på flere tusen kroner.

Her er det hjelp å hente. Du kan nemlig ta opp et forbrukslån til julegaver på nett og få penger til presis det, du vil. Vi hjelper deg med å få oversikt over dine muligheter.

Låne penger til julegaver

Et helt vanlig forbrukslån til julegaver kan være en stor hjelp i den dyre måneden. Her kan du nemlig låne opptil 500.000 kr til presis det, du vil. Du kan tilmed velge å bruke pengene på noe helt annet enn julegaver hvis du vil – en julemiddag eller juletre for eksempel.

Du kan søke helt gratis og uforpliktende hos de mange långivere, som finnes. Hele prosessen skjer på nett, noe som gjør det veldig enkelt. Du søker bare hos et par forskjellige selskaper, mottar dine tilbud, sammenligner og velger det beste og billigste. Pengene kan du ha på konto allerede dagen etter.

Søk online lån til julegaver

Men hvordan velger du det billigste forbrukslån til julegaver? Vi har laget en oversikt over de billigste långivere på markedet. Her kan du med stor sannsynlighet finne det selskapet, som kan gi deg den beste renten. Husk at du må sende inn en søknad for å se presis, hva de kan tilby deg.

Og du bør alltid søke hos flere for å kunne sammenligne dine tilbud. Du sammenligner ved å se på den effektive renten, som forteller deg hva kostnaden er. Den laveste effektive renten er slik det billigste forbrukslån til julegaver for deg. Se listen under og få bedre oversikt over dine muligheter.

Relatert: Online lån for å kjøpe oppvaskmaskin eller ny Macbook.

 

Hvordan sparer du penger på julegaver?

  • Våre 5 anbefalinger

Det er selvfølgelig en fordel, at ditt forbrukslån til julegaver er så lite som mulig. Store lån betyr betaling av renter i lang tid, og de kan ta mange år å bli kvitt. Derfor kan du samtidig forsøke å gjøre utgiftene til julegaver litt mindre. Her får du 5 tips til hvordan det er mulig:

  1. Start tidlig med planlegging og innkjøp av gaver. Da unngår du å måtte finne på noe i siste minutt, og dette kan være godt for lommeboken.
  2. Lag en liste over det, du vil kjøpe før du drar. På den måten kjøper du ikke ekstra ting, som du egentlig ikke hadde tenkt, og du har bedre styr på budsjettet.
  3. Se etter tilbud eller kjøp på nettet. Noen butikker har gode tilbud frem mot jul, og ellers kan du spare penger på å kjøpe ditt produkt på nett. Bruk noen av de mange online portaler til å sammenligne prisen hos forskjellige forhandlere for å finne ditt produkt til den lavest mulige prisen.
  4. Tenk kreativt og lag gaven selv. Dette er en utrolig enkel måte å spare penger på. Ofte er tanken bak gaven mye viktigere enn prisen. Så tenk annerledes og gi en gave med masse kjærlighet bak seg.
  5. Unngå unødvendige gaver og tenk over, hvem som egentlig setter pris på julegaver. Kanskje det er noen, som forstår, at du må spare penger? Mindre personer betyr mindre penger, så det kan være verdt det å fjerne noen stykker fra listen.

Få mer råd til å spare penger i julen her.