Lån penger til hva du vil

I dagens høyteknologiske verden er det blitt utrolig enkelt å ta opp lån. Det er mange forskjellige lånetyper alt ettersom beløp man behøver. De vanligste lånene når man rett og slett bare ønsker å kjøpe seg akuratt det man vil er:

  • Mikrolån som man kan benytte seg av i tilfeller hvor man behøver en liten sum penger opp til 5000.
  • Smålån, et i bunn og grunn et lite forbrukslån opp til 20.000 kroner. Fordelen hos de som tilbyr disse er at det ofte er gunstigere vilkår og effektiv rente ettersom beløpet du låner ikke er så høyt.
  • Forbrukslån, dette er det desidert mest vanlige typen nordmenn tar opp. Det er stor konkurranse i markedet og derfor lønner det seg å gjøre sine undersøkelser nøye og gjerne sende mange lånesøknader slik at man kan få mange tilbud på bordet. Det er gratis og uforpliktende og motta et lånetilbud så det er bare en fordel å kunne ha et godt utvalg å velge imellom.

Man kan låne helt opp til 500.000 kroner idag og da er det viktig at man bruker oversiktene med oss og ser hvor man vil kunne få de beste tilbudene som passer beløpet man ønsker å søke. Deretter velger man naturligvis det tilbudet som har den laveste effektive renta og generelle vilkår.

Ingen spør deg om formålet ditt

Når man fyller ut skjemaene til online finansieringsselskaper så er det ingen som bryr seg meg hva formålet ditt er. De fokuserer enkelt og greit på din økonomiske situasjon og tar en vurdering av din tilbakebetalingsevne etter en kredittsjekk.

Det første online skjemaet man fyller ut består oftest kun av informasjon som personnummer, summen man ønsker å låne og hvor lang tid man ønsker å bruke på nedbetaling.

Bruk pengene på hva du vil

Med andre ord kan du bruke pengene på hva du vil når de kommer på konto. Mange bruker låneformene listet opp ovenfor til å pusse opp hjemme, spandere på seg en etterlengtet feriereise, kjøpe en billig bruktbil eller liknende.  Rett og slett så trenger man ikke kun penger til eget forbruk fordi man har fått uforutsette utgifter som at noe går i stykker eller man har hatt et uhell av noe slag.

Uansett er det helt opp til en selv hva man ønsker å bruke pengene man har lånt til.