Forbrukslån til ny seng og sofa

Noen ganger er det nødvendig å kjøpe nye møbler. Det kan være når du flytter og ikke har mulighet for å ta med deg de gamle. Eller det kan være, de har blitt nedslitt.

I dette tilfelle kan du søke finansiering på nett for å få bedre plass i budsjettet. Du kan ta opp et forbrukslån til ny seng og sofa eller hva du ellers trenger. Det er helt opp til deg, hva du vil bruke pengene på.

Søk finansiering av sofa og seng online

Et online forbrukslån er den helt opplagte muligheten til å finansiere kjøp av nye møbler. Grunnen til dette er, at forbrukslån til ny seng og sofa gir deg utrolig stor fleksibilitet og frihet som forbruker. Du kan nemlig låne alt mellom opptil 500.000 kr. helt uten sikkerhet.

På den måten kan du sette sammen presis det lånet, som passer til dine behov. Du kan også helt selv velge, hva du vil bruke pengene på. Du trenger ikke angi i søknaden, hva formålet med pengene er, og det har ingen betydning for långiveren.

Det er ganske enkelt å bli godkjent til et forbrukslån til ny seng og sofa i forhold til et lån i banken f.eks. Du må bare møte selskapets søknadskriterier, som vanligvis er:

  • Du må ha en viss alder (alltid over 18 år, men mange har også 21 og 25 år som grense)
  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger
  • Du må ha en årlig inntekt over f.eks. 200.000 kr.

Det finnes selvfølgelig unntak til dette, men vær forberedt på, at det altså finnes noen krav.

Finn de beste forbrukslån med oss

Med vår hjelp kan du enkelt sammenligne forbrukslån til ny seng og sofa. Vi har gjort en del av jobben for deg ved å lage en rekke oversikter over noen av de billigste långivere på markedet. Bruk disse lister til å få oversikt over dine muligheter.

Du kan sammenligne dem på mulige beløp, mulig nedbetalingstid, rente, søknadskriterier eller andre faktorer. På den måten kan du velge ut et par forskjellige selskaper, som passer til dine behov. Velg alltid mer enn én for å kunne sammenligne dine tilbud. Husk på, at det er gratis og uforpliktende å sende inn en søknad om forbrukslån til ny seng og sofa. Så du kan med fordel søke hos så mange selskaper som mulig.

Kjøpe brukt vs. ny sofa & seng

Markedet for brukte møbler i Norge har i dag blitt ganske stort. På sider som Finn.no kan du finne et veldig stort utvalg av både brukte sofaer og senger. Og mange av disse er faktisk i utrolig flott stand.

Mange folk kjøper seg nemlig nye møbler etter kort tid og skifter ut de ‘gamle’, mens de fortsatt har mange år igjen. Derfor kan du være heldig å finne noen veldig flotte møbler, som er brukt. Det gjelder spesielt, hvis du leter etter designermøbler, populære modeller eller møbler i veldig høy kvalitet.

Du kan spare mye penger på å kjøpe din nye seng eller sofa brukt. Men du risikerer selvfølgelig også, at du ikke kan ha glede av den i så mange år. Du kan ikke klage til selgeren på samme måte som hvis du har kjøpt det hos en forhandler. Derfor må du være veldig oppmerksom på skader, mangler, flekker på stoffet osv., når du kjøper brukt. Og en fordel ved å kjøpe nytt er selvfølgelig, at du da selv kan selge din seng eller sofa videre, når du selv skifter den ut med en ny modell.