Forbrukslån til vaskemaskin og oppvaskmaskin

Det kan være en dyr uforutsett utgift, når hvitevarer går i stykker og forsikring eller garanti ikke gjelder. Med et forbrukslån til vaskemaskin og oppvaskmaskin kan du få råd nå og her og bekymre deg om betalingen senere.

Vi sammenligner selskaper på markedet og hjelper deg til å finne den billigste långiveren. Samtidig får du gode tips til å velge din nye oppvaskmasin og vaskemaskin.

 

Beste forbrukslån til oppvaskmaskin & vaskemaskin

Det finnes utrolig mange selskaper å velge mellom, og alle har forskjellige vilkår og priser. Derfor kan det være vanskelig å finne det selskapet, som kan tilby det beste forbrukslån til vaskemaskin og oppvaskmaskin. Vi har funnet de billigste selskaper for å gjøre det enklere for deg å sammenligne dine muligheter.

Møter du søknadskriteriene hos disse tre, da er det stor sannsynlighet for, at du finner ditt billigste forbrukslån til vaskemaskin og oppvaskmaskin hos en av disse. Send inn en gratis og uforpliktende søknad i dag for å se, hva de kan tilby deg.

Gå til oversikt - søk lån til ny maskin

Det er viktig, at du ikke bare søker hos ett selskap, selvom vi har angitt noen av markedets beste. Du bør nemlig sammenligne dine tilbud for å være helt sikker på, at du har funnet det billigste forbrukslån til vaskemaskin og oppvaskmaskin. Du kan med fordel bruke noen av våre andre oversikter her på siden til å finne enda flere selskaper å søke hos.

Når du sammenligner dine tilbud skal du se på den effektive renten. Den forteller deg nemlig, hva den egentlige kostnaden ved lånet er. Den samler forskjellige renter og gebyrer til ett beløp og er derfor den mest presise beskrivelsen av prisen. Se listen under og hent inn dine tilbud i dag.

Se også: Online lån til kjøleskap

Tips for å velge ny oppvaskmaskin

Det finnes flere ting, du bør tenke over, når velger ny oppvaskmaskin. Noe av det viktigste å tenke på er størrelsen og strømforbruket. En for stor oppvaskmaskin bruker unødvendig mye strøm og vann, og den tar opp mye plass på et lite kjøkken. Er du bare én person, da kan du for eksempel velge en helt liten modell, som kan stå på bordet.

Størrelsen avhenger derfor av, hvor mange dere er i huset, og hvor ofte dere vasker opp. I tillegg bør du se på energimerkningen, som angir maskinens strømforbruk. Lav energimerkning er både dårlig for miljøet og for strømregningen. Så ta godt vare på miljøet og din økonomi ved å velge en modell med lavt strømforbruk.

Tips for å velge ny vaskemaskin

Her gjelder det selvfølgelig også, at du må tenke over størrelse og strømforbruk. Velger du en for liten vaskemaskin, da er det ikke plass til å vaske hele familiens klær, og dette gjør selvfølgelig klesvask til en unødvendig vanskelig oppgave.

Du bør også se på, hvilke funksjoner maskinen har. Noen foretrekker mange mulige innstillinger og har krav til spesifikke funksjoner. Vær sikker på, at din nye vaskemaskin lever opp til de krav, du har.