Forbrukslån til Macbook Pro & Air

En ny PC er ikke helt enkel å få råd til, og spesielt ikke hvis det er snakk om en MacBook. Dette er en av de mest populære modeller på markedet, men den er også blant de dyreste. Derfor kan det for mange være nødvendig med finansiering.

Et alternativ er å ta opp forbrukslån til MacBook. I mange tilfelle er dette billigere enn å få finansiering hos forhandleren, og det er samtidig helt enkelt.

Søk lån til ny Macbook

Du søker om et forbrukslån på nett hos en av de mange selskaper, som finnes. Søknaden sender du inn ved å fylle ut skjema på selskapets egen nettside. Her må du angi ditt ønskede beløp og nedbetalingstiden.

Søk online lån til Macbook her:

[adservice-comparison-feed-iframe]

I søknaden må du skrive inn informasjoner om deg selv og din økonomi. På den måten kan selskapet sjekke, om du møter søknadskriteriene, og samtidig kan de foreta den nødvendige kredittvurderingen. Du mottar da et tilbud, der du kan se presis, hvilken rente, vilkår osv. du kan få.

Søk gjerne hos flere selskaper slik at du kan sammenligne og velge det billigste tilbudet. Det er nemlig stor variasjon i renten på markedet. Du godkjenner og signerer avtalen med BankID på nett, og slik kan du ha pengene på konto allerede dagen etter. Og da har du et forbrukslån til MacBook, så du kan få råd til din nye PC.

Sammenligning: Macbook Pro vs. Air

Mange sitter igjen med spørsmålet, om de skal kjøpe seg MacBook Pro eller Air. Begge er modeller med utrolig flott design og bra plattform, men det er likevel noen forskjeller. MacBook Air har et design, som er vanskelig å konkurrere med. Den er tynn, lett, praktisk å ha med seg og bare virkelig lekker. Men den mindre størrelsen gjør også, at det er en litt mindre kraftig PC enn MacBook Pro.

Så valget avhenger egentlig mest av dine behov. Har du ikke så store krav til hastighet og styrke, og vil du ha med din MacBook overalt, da er Air det perfekte valget. Vil du heller ha litt mer effekt og en (litt) tungere PC, da kan du vurdere å velge Pro. På grunn av mer styrke og flere funksjoner er MacBook Pro også et par tusen kroner dyrere, og dette er selvfølgelig verdt å ha med i vurderingen.

Sjekk test og vurderinger før du kjøper

Du kan med fordel bruke noen av de mange online portaler til å sammenligne forskjellige modeller og forhandlere. En side som Alatest.no gjør det utrolig enkelt for deg å se, hva andre mener om produktet. Her finner du både vurderinger fra eksperter og brukere, og samtidig kan du sammenligne prisen hos en lang rekke forhandlere. Les gjerne forskjellige vurderinger og test før du velger, slik at du er sikker på, du velger riktig.

Når du har valgt modellen, da har du også en idé om prisen. Og da kan du søke om ditt forbrukslån til MacBook og få råd til din nye PC allerede i morgen.