Vinterdekk er viktige for deg og din sikkerhet i trafikken. Derfor er det ikke det riktige området å spare penger på. Har du ikke råd til å kjøpe de nå og her, da kan du ta opp et online forbrukslån til vinterdekk.

På den måten kan du ha penger på konto allerede i morgen. Vi hjelper deg til å finne det beste og billigste lånet for deg.

 

Låne penger til vinterdekk

Vinterdekk er en nødvendighet, når du skal kjøre på glatte veier på vinteren. De gir deg bedre veigrep og sikrer, at du kjører bedre i snø og på is. På den måten øker de både din egen sikkerhet og sikkerheten for alle andre trafikanter. Kjører du med sommerdekk hele året, da kan det ha alvorlige konsekvenser for deg og andre.

Derfor bør du heller ta opp et forbrukslån til vinterdekk enn å vente med å kjøpe. Det finnes masse gode muligheter for å låne penger penger på nett. Sender du inn din søknad i dag, da kan du allerede ha pengene på konto i morgen. Og på denne måten kan du låne helt opp til 500.000 kr uten sikkerhet.

Gå til forsiden for å sammenligne og søke lån online.

 

Sammenlign forbrukslån med oss

Det er viktig å sammenligne forskjellige selskaper, når du velger ditt forbrukslån til vinterdekk. Markedet er nemlig stort, og derfor er variasjonen i pris og rente det også. Du bør derfor alltid søke hos flere selskaper for å kunne sammenligne dine tilbud. Det er gratis og uforpliktende å sende inn en søknad, så du kan søke hos så mange du vil. Vi vil gjerne hjelpe deg til å finne noen gode selskaper å søke hos.

Derfor finner du her på siden noen oversikter over de beste og billigste forbrukslån på markedet. Her kan du sortere og finne de, som passer til dine behov. Det kan være i forhold til beløp og mulig nedbetalingstid, men det kan også være i forhold til de kravene, som selskapet har. Her må du nemlig møte søknadskriteriene om f.eks. alder, inntekt og betalingsanmerkninger.

Når du har mottatt dine tilbud bør du se på den effektive renten. Denne avgjør hvilket lå, som er billigst. Den laveste effektive renten vil slik alltid gi deg det billigste forbrukslån til vinterdekk.

5 ting å huske på, når du kjøper vinterdekk

  1. Vinterdekk er ikke påbudt, men du må ha dekk, som er tilpasset føret. Derfor kan det ofte været smart å velge vinterdekk, selvom det ikke er et krav.
  2. Du kan velge piggdekk, men disse er ikke tillatt fra første mandag etter 2. påskedag til og med 31. oktober. Så tenk over, om du vil ha piggdekk eller vanlige, når du skal velge.
  3. Mønsterdybden på dekket må være minimum 3 mm uansett dekktypen. I sommerperioden er det 1,6 mm som gjelder. Dette sikrer et bedre veigrep, når du kjører.
  4. Velg dekk av høy kvalitet. Da får du en bedre slitestyrke, og du øker samtidig din sikkerhet på veien. Se på bl.a. bremselengde, når du skal sammenligne de forskjellige varianter.
  5. Sammenlign forskjellige forhandlere. Når du har valgt et dekk, som du er fornøyd med, må du finne en forhandler. Bruk online portaler for å sammenligne prisen på samme modell hos forskjellige forhandlere. På denne måten kan du være heldig å spare mye penger på ditt kjøp.