Forbrukslån til nye tenner

Vil du ikke risikere å ødelegge dine tenner, da er regelmessige besøk til tannlegen viktige. Men et slik besøk kan også være ganske dyrt, selvom det bare består av et helt vanlig sjekk.

Du kan få hjelp til finansieringen med et forbrukslån til nye tenner og behandlingen. For de fleste kan det vise seg å være en veldig god investering på lang sikt.

Søk lån til nye tenner

Vi hjelper deg til å finne et godt lån online.

[adservice-comparison-feed-iframe]

Med et helt vanlig online forbrukslån kan du få råd til presis det, du trenger. Og derfor kan du selvfølgelig også ta opp forbrukslån til tannlegebehandling. Det er enkelt siden hele prosessen skjer på nett, og så er det selvfølgelig helt trygt.

Vi har gjort jobben for deg slik at du ikke selv trenger å undersøke markedet. Sjekk først om selskapene kan dekke dine behov for beløp og nedbetalingstid, og se om du møter selskapets søknadskriterier. Kan du si ja til begge deler, så kan du sende inn en online søknad på hjemmesiden.

Det er helt gratis og uforpliktende, og det krever bare få minutter av din tid. Søk hos flere og sammenlign tilbudene for å finne det beste forbrukslån til tannlegebehandling for deg. Du sammenligner ved å se, hvilket tilbud som gir deg den laveste effektive renten.

Relatert: Lån til dyre regninger og utgifter

Tannlegen kan ikke vente

Mange prioriterer tannlegen som noe av det siste å bruke penger på. Og derfor kan det gå flere år mellom at noen får sjekket tennene sine. Men dette kan ha store konsekvenser senere. Problemer i tennene kan nemlig lett bygge seg opp uten at man selv ser det. Og når de først har kommet, da er det både vanskeligere og dyrere å fikse. Tannproblemer kan gi alvorlige smerter og skader på tennene, som du må leve med resten av livet.

Derfor er et forbrukslån til tannlegebehandling en god investering. Med regelmessige besøk minsker du risikoen for alvorlige problemer og slik må du bare betale et lite beløp hver gang. Det er en god investering både økonomisk og i forhold til din sunnhet.

5 råd til å få sterkere tenner

Du kan selvfølgelig også gjøre mye selv for å ta vare på dine tenner. Her får du et par gode tips til sunne og sterke tenner:

  1. Puss tennene to ganger om dagen i ca. 2 minutter. Puss lett men nøye og husk å få med alle områder – både nede og oppe, bak og foran.
  2. Bruk tanntråd eller mellomromsbørster for å gjøre rent mellom tennene. Tannlegen har sikkert fortalt deg dette hundre ganger. Men det er utrolig viktig å holde mellomrommene rene for å forebygge hull i tennene og tannkjøttsykdom.
  3. Velg en god tannkrem og gjerne en med fluor. Dette styrker tennene, holder de friske og forebygger karies.
  4. Tenk over kosten. Vitaminer og mineraler er med til å gi sterke og sunne tenner. Spis sunt og variert for å få de nødvendige næringsstoffer til kroppen.
  5. Unngå for mye syre i maten og puss ikke tennene rett etter du har spist. Det skader emaljen og kan skade mer enn det hjelper. Så vent en time med tannpuss, hvis du har spist mat med høyt innhold av syre.

Finn flere gode råd på www.tannlegeforeningen.no.