Lån til fedmeoperasjon eller silikonpupper

Mange ønsker å endre på kroppen sin gjennom kosmetiske operasjoner. Men for mange kan drømmen ikke bli til virkelighet, fordi de mangler finansiering.

En mulighet er å ta opp et lån til fedmeoperasjon, silikonpupper eller et annet inngrep. Vi hjelper deg med å finne den billigste løsningen og gir deg gode tips med på veien.

Søk forbrukslån med oss

[adservice-comparison-feed-iframe]

For å hjelpe deg har vi samlet en rekke oversikter her på siden. Slik finner du enkelt det forbrukslån til fedmeoperasjon eller silikonpupper du leter etter. Husk på, at du må sende inn en søknad for å se presis hva selskapet kan tilby deg.

Ditt formål har ingen betydning for om du blir godkjent

Fordelen med et forbrukslån er, at långiveren ikke bryr sig om formålet med pengene. Du kan låne til presis det du vil, og du trenger ikke angi i søknaden, hva du skal bruke pengene til. Det gjør ingen forskjell i prinsippet om du er ute etter lån til silikonpupper, kjøleskap eller ny hest.

Derfor har du total frihet til å velge, om de skal brukes til slankeoperasjon, brystforstørrelse eller noe helt annet. Du kan velge alle beløp mellom 1.000 og 500.000 kr, så du kan lett sette sammen et lån til fedmeoperasjon, som passer til dine behov og ditt budsjett. Undersøk prisen på din operasjon og finn ut, hvor mye du trenger å låne.

Det finnes dog noen andre krav for å bli godkjent til et lån til fedmeoperasjon. For eksempel må du være minst 18 år, og mange selskaper har høyere aldersgrenser på f.eks. 20 eller 25 år. I tillegg krever de fleste, at du ikke har noen betalingsanmerkninger. Noen selskaper krever også en fast inntekt eller årlig inntekt på over 200.000 kr. Sjekk selskapenes søknadskriterier, før du søker for å spare deg selv tid og energi.

3 gode tips før fedmeoperasjon

  1. Finn ut om det er nødvendig. Klarer du å gå ned i vekt på egen hånd eller krever det en operasjon for å komme i gang? Et inngrep er aldri uten bivirkninger og det er alltid risiko for komplikasjoner.
  2. Hvilken type skal du ha? Det finnes forskjellige fedmeoperasjoner og slankeoperasjoner. Snakk med din lege om, hvilken som passer deg best.
  3. Vær sikker på, at du forstår prosessen. Spør heller for mye enn for lite. Usikkerhet er ubehagelig, så forsøk å få så mye informasjon, før du begynner. Hvordan fungerer selve inngrepet? Hvor lang tid går det? Hva er bivirkninger og risiko? Hva skjer etter operasjonen? Din lege kan gi deg svar på alle spørsmål, og det er viktig å få svar for å føle seg mer rolig.

3 gode tips før brystoperasjon

  1. Tenk over, hvilken størrelse du vil ha. Du bør velge en størrelse, som passer til resten av kroppen, og som ser flott og naturlig ut. Din kirurg kan hjelpe deg med gode tips til dette.
  2. Sett deg godt inn i prosessen. Du må for eksempel velge form og plassering (over eller under musklen), når du skal ha silikonpupper. Jo mer du vet, jo bedre kan du velge det, du blir fornøyd med.
  3. Få styr på bivirkninger, risiko og tiden etter operasjonen. Det kan være ting, du ikke kan gjøre, som kan påvirke jobb eller familien. Snakk med kirurgen og vær helt sikker på, at du vet hva operasjonen betyr for deg både på lang og kort sikt.

Se flere gode råd før operasjonen på NRK.